Dešava se i to ako neko nešto pohvali da ga odmah izbombarduju i demantuju pa ljudi neće da pišu o lepšim stranama mašina da ne bi dolazilo do konflikata.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bosonoga je napisao(la):Evo i ja imam priliku da kupim neki Same traktor. Čovjek kaže 4 klipa, a samo 45 KS. Tražio sam na netu ali takvog nisam našo. Navodno je je i duplak. Uz njega daje još prikolicu i plug obrtač 4800€. Jedan dan kad nađem vremena morat ću da odem vidjeti našto to liči.
zombie_666 je napisao(la):Bosonoga je napisao(la):Evo i ja imam priliku da kupim neki Same traktor. Čovjek kaže 4 klipa, a samo 45 KS. Tražio sam na netu ali takvog nisam našo. Navodno je je i duplak. Uz njega daje još prikolicu i plug obrtač 4800€. Jedan dan kad nađem vremena morat ću da odem vidjeti našto to liči.
Koji je to model, ajd javi pa da ja pronjuškam po netu, to mi je specijalnost
i kako se pokazo,jel ovo eksplorerfilipkc je napisao(la):evo mog sameja, 90 ks turbo motor
6200 stvarnih radnih sati mehanički power, i 24x12 getriba