Motor-remont imaju sve samo se trazi po uzorku,tj kad izvadis dio posaljes im mjere ako nemaju na stanju poruce,i to traje max 7 dana,Zlatno polje,Dobro je neko jednom rekao SDF traktori su kao Duracel baterije,idu idu idu i samo idu,u 8-10 godina,koliko posjedujem Hurlimanna,samo druk lezaj sam zamjenio,ima neka radnja i u brckom cini mi se,jer meni je ovaj kolega,nabavljao filtere,jer on puno hoda pa ja to njemu dam uzorke i on kupi,jest da traktor lezi 2 dana zbog zamjene filtera ali ako uzmemo u obzir koliko mi zemlje obradjujemo to i nije neki problem,jer zna se desiti ljudima koji obradjuju po 100-200ha,traktor stane u po sezone pa lezi 10-15 dana pa opet prezive,a sto se tice Zlatnog polja,debilnijih ljudi u zivotu nisam vidio,pukla sajla gasa,aj da narucim reko orginalnu,cijena 14€ nije nesto pa se moze progutati,zovem ja njih treba mi to i to,kazu nazovi za 10 dana,ja nazvo kaze nazovi opet za 10,a u patkovacu i napravim sajlu,nakon 3 mjeseca me zovu stilgla sajla,reko gurni je sebi....