Same

trenutno imam u ponudi bas taj traktor 96 god u ok stanju trazi 16.500e dali je to mnogo para za taj traktor ili ne?

Kako da ti ja sad odgovorim kad nemas nikakve informacije o njemu , sem da se zove Same Titan. Kakve mu gume , koliko sati ima , dali mu radi menjac , kardan itd, itd. Ako mu celave gume onda se raspitas posto su nove i odma dobijes odgovor zasto je tako jeftin.

sve je ok danas bio sa mehanicara i sve proverili i gledali i u dosta je dobrom stanju ostavio mu kaparu pa za dan dva idem po njega pa sada dali je jeftin skup to je sto je :) pa videcemo pozz

Ima delova, samo je proizvodnja tog traktora prestala još sedadesetih godina prošlog veka.

gde ima da se kupi i koliko bi kostala nova radilica za gore pomenut traktor i ako moze neko da mi kaze nesto vise o njemu

Prilično nezgodan traktor za održavanje, ima specifičan V-motor, u BiH je veoma teško doći do dijelova za njega (za SAME traktore sa rednim motorima nije problem) a ako se nešto i nadje cijene su veoma visoke, što je iskusio poznanikm koji je na kraju morao da nabudži neki drugi motor. Ne znam kako je u Srbiji. Pokušaj ovdje doći do informacija o cijenama u inostranstvu, oni nabavljaju dijelove za sve moguće traktore:

Slavko Spasojević,dipl.ing.

MOTOREMONT d.o.o.

Rovine 103,
78418 Nova Topola,
Bos.Gradiska
Bosnia and Herzegovina

tel/fax ++387 51 892 404
mobil ++387 65 540 720
e-mail motoremont@gradiska.com

Poslednja izmena:
img0001.jpg
img0002.jpg

Kooperacija IMT i Same.Šalu na stranu gospodine Svinjar unesite vašu tačnu lokaciju.Bačka je širok pojam!

Nazad
Vrh