Same

sad cena je povoljna ako je to godiste i polovan e sada ako je nov onda je to neka zajebancija...

Predpostavljam da je nov zbog izgleda i guma. U oglasu je pomenuo 3 modela ovih traktora tako da je istaknuta cena za najmanji. I verovatno je cena bez pdv. To je sve uradjeno da bi se privukli kupci a sto se godista traktora tice napisano je da je "11 jer je prosle godine postavljen. Takodje n asajtu ga nema a ovaj oglas sam nasao po secanju jer je ostao u Web istoriji.

Evo jednog lepotana. Juce sam ga slikao.

muzdpg.jpg

Slucajno sam naleteo na njega 1977god . Deluje mi ocuvano , nema hidraulicni volan. Garaza ga ceni 5000f=4000e ja reko kolegi iz Bosne koji radi traktore za BiH on ga pogledao i nudio im 3500 , ali nije uspeo da ga kupi za te pare.

Ma lep je on i meni se dopada , gledali smo motor , nigde ulje. Bilo mi krivo sto kolega nije uspeo da ga kupi.

Dobar traktor,dragane kako se zove taj sto kupuje traktore za bosnu,ja sam prije 3 godine trazio bas minitaura i nigdje ga nisam mogo nac ,.ovaj je bas odlican

Mnogo dobri traktori, naišao sam na dva dok sam tražio traktor al bili skupi (imali kabinu). Volan me iznenadio jer je, iako mehanički, dosta lagan s obzirom da se radi o traktoru sa prednjom vučom koja je dosta teška.

---------- Poruka napisana 07-05-12 u 21:05 ---------- Prethodna poruka je 06-05-12 at 20:13 ----------

Evo Same traktora sa, kako mi se čini, Perkins motorom (ako griješim nek me neko ispravi)

slika-83827-2012-04-1335643791-velika.jpg

slika-83827-2012-04-1335572903-velika.jpg

slika-83827-2012-04-1335597413-velika.jpg

A sto su mu sklepali ovu medjuplocu,koda se nije moglo malo ljepse to iskruziti, a sjediste je od mislim merdže 123

Oni su u sklopu SDF (Same Deutz Fahr) grupacije. Hurliman, Lamorghini, Deutz Fahr i Same. Bukvalno sve je isto samo birate boju i izgled maske. Manji se prave u Italiji, veci u Nemackoj. Dosta mali potrosaci generalno svi modeli. Kod nas u selu ima jedan Deutz Fahr iz 2011. godine od 150ks, za sada se pokazao odlicno. Puca od snage. Zamerka je sto je kratak pa cetvorobrazni obrtac ga dosta klati na ovratinama u manevrisanju iako ima napred pregrst tegova. Zamena za taj model je sad M620 (120kw)koji je izlozen na sajmu i kosta 65.000+PDV u izlozenoj opremi.

Činim uslugu prijatelju. Kupio je SAME-a EXPLORER-A 70, osamdeset osmo godište. Nema nikakvu dokumentaciju pa meje zamolio da pitam upućene gde se kontroliše nivo i dosipa ulje (koje) u menjač. Unapred zahvalan u njegovo ime.

Činim uslugu prijatelju. Kupio je SAME-a EXPLORER-A 70, osamdeset osmo godište. Nema nikakvu dokumentaciju pa meje zamolio da pitam upućene gde se kontroliše nivo i dosipa ulje (koje) u menjač. Unapred zahvalan u njegovo ime.

Većina SAME traktora sa kojima sam se do sad sreo ima mjerač negdje pored ručica mjenjača, veliki zavrtanja a na njemu je i mjerač. Što se tiče ulja koje se sipa, u moj Hurlimann ide SAE 80W a isti 4x3 ima brdo SAME, Hurlimann i Lamborghini traktora. Provjeriću za taj Explorer, moguće je da je nešto drugačije.

Nazad
Vrh