Sajmovi,izložbe i vašari - kada i gde

osim što radim na tehničkom pregledu imao sam i prodavnicu kaiševa(remenja)i ležajeva (lagera)i pošto u ovoj državi nemožeš pošteno da radiš i zaradiš ja prodavnicu zatvorim i sve što mi ostalo ja u rumu na vašar a ono ljudi moi na vašaru sve skuplje 2 puta nego kod mene u radnji kaže meni žena pa bolje da smo išli po vašarima nego što smo državi 1 godinu plačali porez

Karte za sajam u Veroni su 14e a za grupe preko 16 posetilaca 10e, tako da ipak ::novac::
Malo mi je bilo čudno da se tamo nešto ne plaća pa sam proverio. Inače tamo ni u neke crkve ne možeš da uđeš a da ne platiš :haha:

Na veronskom sajmu je bilo uvek, da se registriraš na ulazu.
Sad, jer to još važi, ili je to i na onim malim ulazima, ili samo na glavnom u sali, ne znam.
Bio sam u oktobru u Cremoni na sajmu i tamo je još bio slobodan ulaz za strane posetioce.
Moraš pogledat, jer to oni baš ne propagiraju (nisu glupi), pogledaj, ako je kakva registracija za 'Operatore estero'. Obično sa strane u čošku.

Moguće, nisam bio pa ne mogu da tvrdim. Znam da sam sajt pregledao do detalja zbog drugih stvari i nisam ništa tako video. Na kraju krajeva kad si na licu mesta vidiš pa ako ima nešto od toga Ok, ako ne onda 10e i rešeno :ppozdrav:

i ja idem

gje ko i kada se nalazi , primate li i mene u drustvo :ppozdrav:

ma tam je najbolji biznis prodavati cizme , jebes poljoprivredu :haha:

Od 18-20 marta 2010 se održava "Dani AXIAL" u Baji (Mađarskoj) 30km od državne granice. Biće prikaz (prezentacija) poljo- mašina svetskih proizvođača Claas,Fendt, Landini,Horsch,Monosem,Sulky, Simba,Berthoud Gregoire-Besson,.... itd , može razgledati i polovna mehanizacija, ........

23-24-25 aprila veliki sajam stoke i poljomehanizacije u HODMESZŐVÁSÁRHELY-u u Madjarskoj. Od Segedina samo 20 km.

dzjq8n.jpg

zui4d0.jpg

gde je pisano o novosadskom sajmu?nemogu da nadjem da znam kad je dogovoreno druzenje

@ bacsku Ne zameri ali kako se ovo "HODMESZŐVÁSÁRHELY" čita? Polomih jezik pokušavajući :haha: :ppozdrav:

Vašari 2010

Senta: 07 mart / 04 april / 02 maj / 06 jun / 04 jul / 01 avgust/ 04 sept. / 03 oktobar / 07 nov.

B. Topola:
Bašaid: 14 mart / 11 april / 09 maj / 13 jun / 11 jul / 08 avgust / 12 sept / 10 okt / 14 nov

Žabalj:
Čantavir: 21 mart / 18 april / 16 maj / 20 jun / 18 jul / 22 avgust / 19 sept / 17 okt / 21 nov

Temerin:
Mala pijaca: 28 mart / 25 april / 30 maj / 27 jun / 25 jul / 29 avgust / 26 sept / 31 okt / 28 nov.

Debeljača : 26 mart / 30 april / 04 jun / 27 avgust / 24 sept / 05 nov

Ruma: svakog 03 u mesecu

Šid:
Smederevska Palanka: svakog 15 u mesecu

Ub: svakog 20 u mesecu

Nazad
Vrh