Sa čim perete poljoprivrednu mehanizaciju? --> perači pod visokim pritiskom.

Ako ne bude dovoljan protok jel bi vredelo da smanjim pritisak na aparatu. Onda bi se smanjila i potrebna kolicina vode.. moram probati danas

Sent from my iPhone using Tapatalk

Čućeš promenu zvuka ako nije dovoljan protok.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Najzad kupio perac. Imao davno neki k4 koji je crkao pa pozajmljivao i usput vijao neki dobar 720mx ali sve sto sam natrcao je matoro, izradjeno i precenjeno.
Na kraju naisao k7.91 karcher u pristojnom stanju sa dve puske i 10m crevom ocuvan pa je trgovina i pala

treba da mi stigne kercher k7 odlican sa puno dodataka,kupio sam na snizenju, 180bar ,600l/cas ,3kw , kad se registrujes kod njih dobijes i kupon do 70e, dobio sam jos 50e pa mi izaslo za 400e sve.

Je l' zna neko kako su spojeni ovi krajevi na cevi od Karcher puške? Da li je na navoj, ili je upresovano, ili nekako drugačije? Pokušao sam da odvrnem kraj sa druge slike, ali ne ide, uvrće se cev, bojim se da je ne s*ebem. Inače na u tom kraju je neka čudna dizna sa kuglicom, i sa kojom puromat ne može da nabije zadovoljavajući pritisak, pa sam hteo da tu nabudžim redovnu diznu za puromat ali mi je onda višak taj kraj sa kuglicom. Uvek mogu odseći taj kraj ali reko ako je tu već narezan navoj šteta je da ga ne iskoristim...

Ne znam ni ja, ali ne vidim da je presovano niti vareno, pa mi to palo na pamet. Nema logike ni da vijci koji drže brave vrata na pasatu b4 na levoj strani da imaju desni navoj a na desnoj strani levi navoj pa je tako.

Je l' zna neko kako su spojeni ovi krajevi na cevi od Karcher puške? Da li je na navoj, ili je upresovano, ili nekako drugačije? Pokušao sam da odvrnem kraj sa druge slike, ali ne ide, uvrće se cev, bojim se da je ne s*ebem. Inače na u tom kraju je neka čudna dizna sa kuglicom, i sa kojom puromat ne može da nabije zadovoljavajući pritisak, pa sam hteo da tu nabudžim redovnu diznu za puromat ali mi je onda višak taj kraj sa kuglicom. Uvek mogu odseći taj kraj ali reko ako je tu već narezan navoj šteta je da ga ne iskoristim...

To je roto dizna sa kuglicom,ona ako radi daje aparatu duplo jaci efekat od standardne lepeze.
Kod mene se odvrce i rastavlja,ali nije sistem kao kod tebe na slikama.

Nazad
Vrh