Sa čim perete poljoprivrednu mehanizaciju? --> perači pod visokim pritiskom.

Uzmi karchera, ja uzimao od 180bara idealna masina.

Uzeo sam i tecno dalas tls 125 (ona sto peni) i dimera jos sam uzeo ali dimer je bolji.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
 
Ja operem farme sa tim aparatom, znaci cim mi svinje izlazu napolje ceo objekat operem sa dimerom sve skida bukvalno.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
 
I mene zanima neki manji puromat, koristio bi ga par puta mesecno za pranje mehanizacije, nemam iskustva sa njima. Jel ima neko preporuku koji da uzmem, za 100-150 € ? Na nov mislim
 
Karcher serviser mi je rekao da na tim malim aparatima se obavezno blokira puska tj.zalepi se prekidac na puski da non stop bude ukljucen.Kad oces da stanes sa pranjem ugasis na aparatu.
 
Da, i prekidač prevežeš direktno pa ga gasiš čupanjem iz utičnice. To sve trgovci izmislili da uzmu novce od naroda ...
 
Svaki ovlasceni servis ce ti reci, dal telefonom, dal licno, da je te slabije hobi aparate potrebno vezati kao najsigurnija preventiva da ne strada glava pumpe. Ili ce ti objasniti proceduru tipa: stisnes pusku, upalis masinu, posle ugasis pa tek onda pustis rucicu da ne dodje do stvaranja prisika itd ali je najsigurnije da rucicu puske vezes.

A ja se malo ponovio:











post image
 
Gde da nadjem ovakve dizne? Fali mi ova prva - crvena?
850a0f2dded36429547ac1f4e611ea40.jpg


Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
 
Jel zna neko jel na ovim manjim kerker masinama za pranje,konkretno serija 3,postoji neka vrsta zastite?od nedavno je poceo da mi se gasi posle jedno pola sata rada.onda ga upalim posle minut dva i tako radi par minuta pa se opet ugasi.ali ranije nije tako prekidao koliko god radio sa njim.jel zna neko u cemu je stvar?
 
Jel neko ima iskustva sa Bosch mini peračem , neznam tačno oznaku , ali čini mi se 150bara , i 1.9 Kw ? Ima neka akcija pa neznam može li to išta da uradi? Mislim , ali nisam siguran da je oko 10ak l /min,
 
Sava21 ima neku zaštitu protiv pregrevanja motora ili preopterećenja.... nzm tačno. Sve u svemu možda ti je dizna polu zaštopana pa ne može da progura svu količinu vode i onda zaštita odreaguje.
Momo imam ja sa Aquatac 120i (ali svi su oni na isti kalup). Kupljen negde 2002 i naradio se u pm! Za nekih 12godina takvog rada zamenjeno crevo i ulje. Trenutno ne radi jer bi ga trebalo rastaviti i videti zašto je izgubio pritisak odjednom.
I da,obavezno vezati kablovskom vezicom ručicu a ON/OFF na prekidaču odraditi.
 
U nedelju je radio danas ,neće da upali.



Rastavio sam ga ,video kako jedan Rus rešava problem ,pokušao i ja .Uspelo.
Greška :Ostao zaglavljen ventil.










Za sada mi nije jasno otkud tovat mast na kućištu (druga slika).
 
Pre neki dan stigla ova masinica. K3 premium.
Procitao sam celu temu i ima mnogo korisnih informacija, pogotovo za mene koji nemam iskustva sa puromatima.
Odlucio sam se za ovaj model, cena je 22000, ima dve godine garancije. Osnovni model bez dodatka za plocice i tepihe. Prvi utisci su odlicni. Ima mnogo jacih i boljih ali za moje potrebe je sasvim dovoljan. Preporuka je da se koristi najvise 30-45 minuta u cugu, najvise tri puta nedeljno. Uzet je u Novom Sadu u njihovoj radnji. Inace od tih malih najvise mi se svideo kranzle k7/122, ali cena mu je oko 500 e.
slike.php
[/url][/IMG]
 
Nazad
Vrh