Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
evo slika za kicu stablo je inace vrlo bujno i grane rastu vertikalno pa se mora malo ekstremnije reze da bi se rasirila krosnja. inace cena ove godine za stonu upotrbu je bila 30 dinara ali samo zaogranicene kolicine.
Ironman, nebih o ceni ali nisi dobro informisan, ili je u vasem kraju ta cena ja neznam, ali kod nas je bila obicna divlja dzenarika 60 dinara.
Sljiva je kod nas bila najjeftinija 80 dinara....Ja neznam kako vi racunate, Ili ako je sljiva bila 8,00 dinara onda je dzenarika bila 6,00 dinara....
Tako nekako nemogu sada da se orjentisem.....
Inace moja je informacija da po stablu bude od 100-150 kg. Ona u prvih 4-5 godina se orezuje zatim nema potrebe jer samu sebe polomi od roda, moze samo da je malo sredis, inace samu sebe polomi....
Desavalo mi se da ih samo crvenim uljem isprskam i nicim drugim pa prerode . Desava se -zavisi i od godine da uopste nema plodova
Obicna dzenarika 60 dinara?
Ko je ikada u zivotu prodao kilogram voca zna da je ovo nemoguce. Ali ako ja gresim evo ponude za posao: ja cu tebi obezbediti obicnu dzenariku po 30 franko Sabac, Krimsku zutu po 40 u neogranicenim kolicinama.
Koliko ih je Nektar placao u Vladicinom Hanu prosle godine?Kod nas ih poceli masovnije sade, jer imaju dobru cenu
VLADICIN HAN BLIZU SAPCA??Koliko ih je Nektar placao u Vladicinom Hanu prosle godine?
Evo to je blizu tebe verovatno znas a znam i ja.
VLADICIN HAN BLIZU SAPCA??
mA NEMAM POJMA KOLIKO JA PLACAO JA SAM CUO U OSECINI, I LIPOLISTU DA SU TAKO PLACALI NEZNAM TACNO.
ALI NIJE MI TO NI BITNO BITNO JE DA ONA DOBRO USPE I DA SE FORMI LEPO ZA OTKUP ILI NEKU MALU PROIZVODNJU NECEGA (DZEMA,RAKIJE, ITD) VIDECEMO KASNIJE.