Ruma vašar - okupljanje članova foruma svakog trećeg u mesecu

Trebalo bi pokrenuti akciju Ako nista drugo barem kacketa, prolazimo jedan pored drugog na vasaru a neznamo da smo clanovi foruma.

Meni to palo na pamet, recimo svako da nabavi sebi majicu, da bude tipa uglavnom bele boje sa slikom svog avatara sa foruma i logo "poljoinfo"
To se bar danas lako uradi...
Moja neka ideja, mozda postoji i mnogo bolja.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Broj zaraženih (ŠTO JE gradskim vlastima Rume bio povod za dosadašnju zabranu) je ovih dana oko 18.000 na dnevnom nivou....
Nisu mi jasni, pitam se šta im je "kvrcnulo u glavi" pa sad dozvoljavaju ? :unsure:
A nisu sve ove tolike dosadašnje mesece, kada je taj famozni broj bio oko 3.000 do 5.000...
Da se razumemo, ja se radujem ovoj odluci, i gledaću svakako da idem u naredni Četvrtak, 3. Februara....
Treća sam smjena u Firmi, možda i pravo s posla produžim za Rumu na Vašar.... 🍻 👋

Нова председница општине, па се додворава народу.

Jel zna neko nesto u vezi vasara? Jel su poceli da se skupljaju danas ili ce ipak biti samo sutra?

Sviđa mi se ova ideja sa kapom, a može i majicom - poljoinfo. Da se uradi sa ovim logom i da svi platimo i dobijemo po primerak, bilo bi dobro.
Kad se ide na neki vašar, skup ili tome slično da se prepoznamo. Šta mislte na ovu ideju, hajde da to uradimo.
Gde su ovi moderatori i super moderatori da to odrade. Molim glasanje, ko je za to da đubrivo pojeftini i da se urade kape i majice?

Cale planira da ide sutra u Rumu. Da l se može naći kućište volana za imt 539. Pošto je naše u fazi raspada. I kako se uopšte kreću cene kucistima volana.

Nazad
Vrh