cicimoric
Član
Mi se ovako branili jesenas dok je jos bilo suvo i ako bude trebalo lako cemo sa lopatama da ocistimo kanale:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci isto kao i mi samo sto smo mi pravili kanele jesenas pre nicanja da bi bilo sto manje stete. Prvih par metara do kanala je skip iskopao da bi dobili na dubini jer kako su kopani kanali ostao je taj deo do njih visi od cele njive a ostalo smo mi kopali sa kopacicom..Mi se ovako branili jesenas dok je jos bilo suvo i ako bude trebalo lako cemo sa lopatama da ocistimo kanale:
Druze , zar nije bolja burgija koja je namenjena za to ? Jeftinija je a i zavrsava posao mnooogo bolje od ovog kanalokopaca . PozdravKoliko košta ovakav kanalokopač i da li se može koristiti za sadnju voća (to jest koje su dimenzije kanala) ?
Koliko košta ovakav kanalokopač i da li se može koristiti za sadnju voća (to jest koje su dimenzije kanala) ?