Bobo
Član
Rakovica 60 ne moze da radi sa RD jer nije joj odvojena hidraulika od kardana. Dok Rakovica 65 bez problema i 560 . Ja imam u ponudi RD od 2m i od 2.3m .
Bobo prijatelju , ja i ti se nismo dobro razumeli . U svakom slucaju casticu te pice za ovaj trud koji si ti ulozio da svima nama pokazes kako to funkcionise.
Manjevicu lako je Talijanu da daje komentare kakve on zeli. Ali on poseduje jednu fenomenalnu RD vec duzi niz godina i vidim da je svake godine pomalo koristi. Tebi nije lako sto jos nisi imao prilike da probas tu masinu u tvom zemljistu. Ali sredicemo i to.
Sta se tu ima za nerazumjeti?
Na komentare da RD ne moze ici u tanjurano zemljiste ti si postavio snimak kako covjek ide bez tanjuranja u kukuruziste "direkt" s onim riperom ispred RD. Ja sam samo poslikao sta znaci direkt u kukuruzovinu bez tanjuranja i sta znaci prava masa kukuruza a ne ono s tvojeg snimka. Ako je tom covjeku uvijek takav kukuruz, njemu svaka cast ali na krivom mjestu se spara... Da je ona kombinacija usla u ovakvu masu kao s mojih slika sto ima vecina ljudi po Vojvodini ono bi se sve postopalo od pocetka do kraja.
Jasno mi je da zivis od trgovine strojevima ali ne mozes tako krivo reklamirati neki stroj ljudima. Nadji negdje njivu gdje je bio dobar kukuruz i zamoli kolegu da posije psenicu u tu zemlju s onom kombinacijom i snimaj. Stvarno bih to volio vidjeti.