Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
2400 km sa kardanom.kolko para
Mišo dobar je posao , al mislim da bi tu sa teškom ili poluteškom drljačom uradio isti posao dosta brže , a još da ne osluškuješ zvukove.
ovo sa snimka je zemlja optimalne vlaznostii tu svaki prikljucak radi radnju. Ja sam uzeo RD samo zbog proljetne pripreme gdje se zemlja spekne u roku par sati i ne postoji sjetvospremac koji ce to odraditi kako treba...
U jesen ne vidim svrhu same RD posto prije oranja bacam 7-20-30 gnojivo, oranje moram potanjurati kako bih bacio 15-15-15 posto po brazdama terati rasipac apsolutno nema smisla. Frisko jesensko oranje kad se potanjura, odradjeno je i vise od pola posla tako da tu idem sjetvospremacem i sjetva. Jedino da se na RD okaci sijacica al tu treba dobar, okretan i stabilan traktor i njive solidne velicine da se ima smisla igrati s ovom kombinacijom.
Za proljetnu pripremu je rototiler kralj a odmah za njim ide rotodrljaca. Za bolji i efikasniji stroj ne znam pa mi je ovo dvoje za sad vrh vrhova.
Tu bi trebao kardan sa lamelom uraditi posao, tj proklizati ako bi naleteo kamen izmedju radnih tela.