Vazi, hvala na pomoci. Izgleda moram prvo da vidim opcije kakve su sa tim noževima... Mozda postoji neki proizvodjac koji je vec prilagodio noževe da se stavljaju umjesto klinova ili nešto slicno, sto bi zahtjevalo manje posla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel znas mozda koliko je nova kalteca drljaca?Kolega MONTOYA zeli malo da se nasali u vezi franka. Sto se tice mene i mojih masina nece biti poskupljenja .
Ujedno bi hteo da odgovorim i kolegi Manjevicu. Klatece drljace su mnogo jeftinije i kao nove od RD , a da nepricamo za stare. Tako da to sto neko u Srbiju ceni klatecu drljacu oko 2000e to neznaci da je ona stvarno trazena i skupa . To po meni vise znaci da taj trgovac ne zna sta prodaje , on misli da je to RD. Tacno je da traze manju snagu traktora. Ali koliko su se dobro pokazale u smonicama i teskom zemljistu , o tome ne bi mogo da kazem jer nisam do sada pricao sa ljudima koji su je koristili u Srbiji.
Ova Lely sa prikolice je 3m .
Bobo , hvala ti na savjetu , najvjerovatnije ću tako uraditi , ali na ovom videu , baš kad pauziram kako si rekao kadu mu je RD u vazduhu nebi se reklo da su na 90 stepeni ?
Ova moja "LILI" kako kaže jedan komšija je bila nekako čudno ufažena od jedne strane kad se krene na 90 stepeni par alata pa onda kao da se ugao smanuje , ali dobro je radila kad sam probao , u stvari šta znači dobro , nije imala vibracija u ljuljanja .
To mu je otprilike mera ,Kao i plug od 4 br .Sve je relkativno. Podesis brzinu kretanja i dubinu rada ,brzinu kardana da se traktor negusi a da i nelaufa u prazno. Ja svaku masinu tako ,ako stisnem gas i on prima ,dobro je a ako neprima nego samo dimi ,brzina dole i to je to.Da li traktor snage 160ks može lepo da radi sa R.D od 4metra?