agrotraders
Član
Aparat je izgleda mrtav više ne j...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
paorpaor je napisao(la):Komsija daj da vidim tu drljacu. Meni se svidja ideja pripreme za zito sa RD+sejacica pa u jednom prohodu. Posto imam traktor od 120 ks i imam sejacicu od 2,5 m (s kojom radi 542) nedostaje mi RD,a cene nisu tako velike koliko mi se cini da je bolje,brze i kvalitetnije odradfiti psenicu na taj nacin.
tomybrzic je napisao(la):prvi sam put radio prosle godine sa tim strojem od tri metra i jd6820 posudio od prijatelja kad sam pripremo za repicu kod sebe i nakon tri tanjuranja i jednom sijetvospremacem nisam dobio koliko je ona napravila od jednom ili u jednom prohodu, odlican stroj samo mi je zao sto ju nisam zakvacio za classa da vidim kak ju on nosi i dali uopce moze raditi sa njom, inace stroj je ganjc novi amazone i sijacica takodzer amazone kupita u paru, jedino sto vam mogu reci da i jd ima sta dignuti jer ima paker valjak iza koji je tezak ko sam vrag ali radi posao glava boli.... bas me zanima dali bi je to sa svojim traktorom od102ps mogao vuci.... a necuje se da radi zbilja me pravo odusevila, da samo da dodam da sam ja isao 10-11 km na sat sa jd-om.....