Kosjerac
Prijatelj Foruma
zoran_vs je napisao(la):da je iskljucujem kad sam na njivi.tako mi je rekao saobracajni inspektor
Rotacija se koristi noću i u uslovima smanjene vidljivosti, a po danu samo oborena svetla.
To je po novom zakonu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zoran_vs je napisao(la):da je iskljucujem kad sam na njivi.tako mi je rekao saobracajni inspektor
Koristi se i po danu ako traktor vuče neku širu mašinu po asfaltu, a ne treba ako je lep dan i ako ide soloKosjerac je napisao(la):zoran_vs je napisao(la):da je iskljucujem kad sam na njivi.tako mi je rekao saobracajni inspektor
Rotacija se koristi noću i u uslovima smanjene vidljivosti, a po danu samo oborena svetla.
To je po novom zakonu.
Opa Hella,ima se moze seDragan18 je napisao(la):evo kako sam ja to napravio juce.
mzupunski je napisao(la):e ljudi, imam problem! riknula mi sijalica halogena na onoj kineskoj rotaciji za 900 kinti, a ne mogu da je skinem da je zamenim. u cemu je fora, pokusavam da izvucem sijalicu napolje ali nece! da li je nesto drzi, ili sta vec? ajde ako znate...hvala unapred!!
mzupunski je napisao(la):e ljudi, imam problem! riknula mi sijalica halogena na onoj kineskoj rotaciji za 900 kinti, a ne mogu da je skinem da je zamenim. u cemu je fora, pokusavam da izvucem sijalicu napolje ali nece! da li je nesto drzi, ili sta vec? ajde ako znate...hvala unapred!!