POZDRAV Slavisa, nadam se vasoj iskrenoj podrsci u osnivanju udruzenja odgajivaca Romanovske rase u Srbiji.Na nasu srecu pojavilo se prvo potpuno cisto stado Romanovske u Srbiji i od prosle godine se ozbiljno razmislja o udruzivanju nas malobrojnih zaljubljenika. Od Caslavovog stada se polako ali sigurno siri prica i ovde.Njegove ovce verovatno nemaju toliku plodnost kao vase, ono sto sam ja video je da ojagnje po 2,5 jagnjadi u proseku ali ja mislim da je to dobro za pocetak jer koliko vidim po zvanicnim podacima udruzenja u Ceskoj to je i neki njihov prosek.Koliko svi znamo njima se taj prosek i popravlja sa svakim jagnjenjem tako da se moze i vise ocekivati.Ako se slazete da vam nove snimke posaljem za koji dan kad budem uzimao jos jaganjaca od njega a sto se tice MILADINOVICA poslao sam mu snimak od prosle godine. Jos jednom - svi mi racunamo na vasu podrsku i razumevanje.Kod nas ovde u Srbiji te dve osobine se retko srecu, nadam se da je kod vas drugacije.Vidim da je na vasoj stranici uvek i poruka vladike Nikolaja i siguran sam da cete pruziti podrsku kad dodje vreme.VELIKI POZDRAV