milos.jovic.140
Član
I racunaj prednju kasiku ili viljuskar ako nemas ni jedno ni drugo a to ti je jos + 400 i vise €
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E onda nema nista od moje ideje, skupa to igranka za mene, odnosno tesko isplativa.
nemoj baš toliko da plašiš čovjeka nije baš toliko skup remont prese ,ja imam valjčaru deutz fahr i 90% ležajeva je yar 207 koji skf košta 1500 dinara dok kg koji sam stavljao i vrlo dobro služe koštaju 500 din a ovo je lanac koji ide na čitavu presu http://www.trgo-agencija.hr/lanac-gal-8187-16b-1-cx.aspx i on je 14 evra metar a lančanici su 10-20 evra .otkad sam je kupio uložio sam u nju 300 evra a imam je 6 godina i napravi godišnje stotinjak hektara sverga i svačega i još uslužnomoglo bi,zet kupio takvu sad jedan dan radi pa tri pravi, krpi pa opet jedan radi moze se to srediti ali i to kosta ko svetog petra kajgana kaisevi preko 1000eur plus kopce ako je na valjke milijardu lezajeva 6-7 hiljada din komad ,plus lanci, e ove letva lanac to neznam koliko kostaju ali nisu jeftine budi siguran u to
I koliko je kila, suva seno/detelina?