Rolo balirka.

krecem sam praviti onu uvijacicu kad bude gotova stavicu slike

pres1.jpg

- - - - - - - - - -

pres2.jpg

- - - - - - - - - -

presa-poljoinfo.jpg

Ujak pazario presu prije neki dan, 5.000 eura, sa kardanom.

Pozdrav

Možete li mi preko slika procjeniti stanje ove prese, i ako je moguće da mi date savjete na što da gledam... I zanima me, gdje pronaći dijelove za ovakvu presu ?

Hvala, LP

dU5OG.jpg

CDwK.jpg

7qpiT.jpg

XrVSY.jpg

q6hIV.jpg

r2Gp.jpg

kfgTF.jpg

Wr5AE.jpg

rQ2eW.jpg

Kao da je farbana,jako uzan pik-ap onaj tockic pored bi trebo da ima zupce gumene ako ja dobro znam,na drugoj slici od dole na gore se vidi da je na jednom mestu varena,stanje lanaca i lancanika povedi nekog ko se razume.A za delove racunaj da ako i nadjes odustaces od kupovine jer par novi delova ce kostati kao pola prese,tako da samo neki strugar ili slicno da odradi da cena bude pristupoacna.

imali ko rolo presu clas rolant 46 kakve su te prese imli nekih nedostataka fabrickih , znaci ova presa ima siroki pick ap bale pravi 120x120 ima mrezicu ima spagu ima nozeve ima master cut i cijene joj je 7500 e

Koje je godiste? jel doslo vrime da se welger zameni? :) Mislim da ti claas ima hidrulicno drzanje vrata nema kao kao welger mehanicke kopce,lancanici su veci malo nego welgerovi znaci mozda se sporije vrte valjci mada ne mora da znaci,na obe strane je prenos sto je dobro.

Poslednja izmena:
Fino igleda,ima manometar znaci hiodrulicno kopcanje vrata nema mehanicki kuka,ja mislim da za te novce ako je dobrom stanju nema se tu sta misliti.Ali racunaj da ti za ozbiljno nabijanje bale treba ozbiljan traktor za nju,tipa 100ks sa dobrim kardanom,rus 820 ce je nositi u suvom do solidne nabijenosti u biti ni ne treba ti vise od toga da se ne haba bespotrebno presa,ali u zelenom vec ne znam kolko ces moci,sem ako nije u planu da se kaci za neki drugi traktror :)

Nazad
Vrh