pocerina
Član
Ima jedna u oglasima, i ona mi je u užem izboru...Opet Supertino ali sa mrežicom.![]()

Sent from my SM-A155F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima jedna u oglasima, i ona mi je u užem izboru...Opet Supertino ali sa mrežicom.![]()

Ova je u Nemačkoj, baš ću pitati Svabu koliko je uradila. Prošle sezone samo 300 bala, jel su smanjili proizvodnju..Takvu presu koje kupio novu, uradio je sa njom boga oca... Polovna, a dobra tesko. Baliram bas puno i stalno gledam prese, presa tog kalibra (i drugih proizvodjaca) tesko moze da se nadje da nije izbalirala jako puno...
Za ovakvu ga nisam pitao, one Krone kr 130 zelene su po 10 000.Pošto su kod Mihajla u Čučugama?Vidim da ima nekoliko takvih Krone u ponudi.
8000 gore, prevoz me ne košta ništa, tovario bih je u moj kamion.Znaci Topola nikako. Koliko izlazi ta u nemačkoj?
Послато са SM-G986B помоћу Тапатока
Ha ha nije valjda? Znaci znam kome da se javim

Meni se ne žuri.Ne radim špediciju, kupujem kamione u Nemačkoj i uvozim ih. Tako da i ako kupim ovu presu, čekace da kupim neki kamion da je natovarim, do proleća će valjda stići...
Sent from my SM-A155F using Tapatalk
Ma kakvi u drugom koloseku, ona je glavna. 10-ak kamiona godišnje uvezem, kad naleti nešto dobro i povoljno... Radim ja i u firmi. Takva nam je situacija u državi da se mora da svaštari.Znaci poljoprivreda u drugom koloseku
Послато са SM-G986B помоћу Тапатока