IDF Davidovic
Član
Verovatno se opet nekim strucnjacima i filozofima nece svideti moj odgovor ali tacna dimenzija fabricke gumice ili o ring je 70x10Predpostavljo sam da ide gumica kod mene nije bila kad sam dotjero presu.
Hvala za odgovor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Verovatno se opet nekim strucnjacima i filozofima nece svideti moj odgovor ali tacna dimenzija fabricke gumice ili o ring je 70x10Predpostavljo sam da ide gumica kod mene nije bila kad sam dotjero presu.
Hvala za odgovor
tako ide i kod mene pa ja kad izbaliram kazu sta je ovo jbt hahhahahahhaha kaze pa on balira sa 539 pa nece da muci traktor pa tako je bolje.... ja mogu da ti izbaliram i da stanu 5 bala, al znas ono dok je ovaca bice i .....
jesmo, isto smo pametni i umemo da se snadjemo i razmisljamo. Hvala na komplimentuJeste li ti i DaneR nešto u rodu? Pitam za druga!
zajebavas da presa ima stelovanje koliko ce kanapa da potrosi po bali, wow kakvo otkrice pa ovo prvi put cujem. Ja sam do sad mislio da se bala vezuje sa vise kanapa!Ti si očigledno neki pametnjaković jel?
Prvo nisam rekao dva kanapa,već više kanapa,po metru dužnom kako bih se izrazio,većina presa ima štelovanje koliko će kanapa da se omota oko bale,ko i sa mrežicom da li ćeš dva ,tri ili koliko već krugova...
A i đula ti je napisao da je i on doneo više puta balu lucerke kući nevezanu ...
Tako da mani me tih direktnih komentara bez promišljanja
naravno zato i pravite forume i pitate svakojake gluposti koje sa dva klika danas mozete da saznate i cim vam neko nesto kaze odmah udarate kontru. A kad neko pita za savet svi se pravite mutraviBudi pametan za sebe!