Može se promeniti ako sam ram nije truo i deformisan.Inače deo se zove uložak sabirne ravni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze, cela sabirna ravan kosta 80e. Tako da se neisplati krpiti.Pozdrav svima.
Da li se lim sa sabirne ravne na zmaj 142 moze promeniti ili mora nova sabirna?
trebaju mi razna sita, uzeo sam selektor za žitarice i grah, pa me zanima tko ih pravi u okolici Sombora, Odžaka, do Temerina, da mi nije daleko i po kojoj cjeni????
Potrebno je zameniti hidraulicnu pumpu.Kad se ugreje hidraulicno ulje slabo mi dize kukuruzni adapter.Spusta se lepo ali nece da ga dize brzo i cak ne moze do gore.Kad je na zemlji on pocne lepo da ga dize ali kako se blizi maksimalnoj visini jako uspori.Sta nositi na remont?
Svasta citam...sasvim je normalno da tesko/teze dize kukuruzni...npr laverda ima pomocne cilindre,i bez njih ne moze ni da mrdne adapter,dok zitni dize od sale-a 142 4 reda dize na knap,i ako je sve ok...ugradi jedan + cilindar,a razvodnik ne diraj ni pod tackom razno.Zitni je dizao lako.Ima li sanse da slikas gde je taj sraf?