Rezervni delovi za kombajne

Čovek rastura zmajeve, remontuje hedere, produžava lule za istovar i tako to pa verovatno da ima i razvodnike. Treba ga nazvati pa proveriti.

Pomoć prijatelja. Trebaju mi podizači pologa i našao sam kvalitetne Raspe u nekoj firmi Directagrar iz Novog Sada u Kornelija Stankovića ulici.
Pitanje. Da li neko zna za tu firmu tj da li postoji?

Nemaju, skuplji su a i kvalitet je čini mi se ipak lošiji od Raspe. Nije mi hića, završili smo vršidbu, ali sam pozajmio 3kom pa bih da to razdužim. A ovu firmu mi izbacio gOgle i već sam poručio ali im nisam uplatio jer sam se setio da ih ipak prvo proverim. Kada na strit vjuu pogledam, ne deluje mi kao firma. A kada se na mleko opečeš onda i u jogurt duvaš...
Ma ništa, otkazaću porudžbinu. Idem 02.07 za BG pa ću svratiti u NS da vidim da li postoje ili ne.

Za Zmajuna sam imao komplet namenskih podizača uzetih baš u Bell Impex.Laka i jednostavna montaža, ni jedan se nije iskundačio za vreme koje je bio kod nas.

Imao i ja komplet iz Bell impexa, ali one od claasa koji ipak ne stoje na dvojkinom hederu pod dobrim uglom odnosno kako bi trebalo. Vrh hoće da se zabode u zemlju i onda se podmota, izvuče iz duplog prsta i otkine na šarafu. Najgore od svega je što ostane zaboden u zemlji i postoji velika verovatnoća da ćeš probiti gumu ako ga potrefiš. A još gore od najgoreg je to da je ćale izgubio jednog u drugarevoj njivi a on kupio nov traktor.... I sad samo treba da je nađe sa novom gumom.

Ovi su baš pratili konturu duplog prsta, upadne u žljeb i samo stegneš šraf, nema natezanja niti ičega.Ne znam da li imam neku sliku

Zna li neko kataloški broj od oba filtera vazduha za zmaj 141-2, hoću da idem u Mikron da kupim pa da nenagadjam.

Које филтере ваздуха препоручујете за комбајне? Имам овај али ми се лоше показао.

Nazad
Vrh