markodjurdjevic
Član
Jedna mi krava ne ulazi u estrus vec duze vreme, a u dobroj je kondiciji, dva puta se telila. Ima li neko iskustva sa vestackim izazivanjem estrusa, davanjem hormona?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
probaj prvo da je malo pokreneš minerasol i tokoselenJedna mi krava ne ulazi u estrus vec duze vreme, a u dobroj je kondiciji, dva puta se telila. Ima li neko iskustva sa vestackim izazivanjem estrusa, davanjem hormona?
Moj komsija sa sigurnoscu tvrdi,,Da ako kravu osemenis pre muze da ce biti zensko tele ,a ako je osemenis posle muze da ce biti musko,kaze da je tacnost izmedju 80do 90 posto .,,Drzo je covek konstantno 15 do 20 krava TAKO DA NIJE AMATER.Da li je neko cuo za ovakve slucajeve,.Ja da budem iskren upisem samo datum i ime bika ali nikad nisam upisivo koliko je sati , po tim sam mogo znati tacnost te tvrdnje.
Da na to sam mislio.Mislim da je u pitanju MUŽA, ali je teško napraviti jezik tastature.
I ja sam cuo za tako nesto isto..Moj komsija sa sigurnoscu tvrdi,,Da ako kravu osemenis pre muze da ce biti zensko tele ,a ako je osemenis posle muze da ce biti musko,kaze da je tacnost izmedju 80do 90 posto .,,Drzo je covek konstantno 15 do 20 krava TAKO DA NIJE AMATER.Da li je neko cuo za ovakve slucajeve,.Ja da budem iskren upisem samo datum i ime bika ali nikad nisam upisivo koliko je sati , po tim sam mogo znati tacnost te tvrdnje.
A ovo je kontradiktorno zar ne? Ako brzo propadnu, kako ih onda u starom semenu ima vise?tacno je ovo samo da u starom semenu ima vise muskih spermatozoida tj ako hoces m dete suzdrzavaj se od sexa,tako su babe pricale...
muski sperm. su brzi ali brzo i propadnu,treba pogodit kad ce jajna cel bit spremna a to je vec lutrija,ne mozes znat kad da semenis i da znas da ce muski prvi proci npr...
Cista zabluda !Moj komsija sa sigurnoscu tvrdi,,Da ako kravu osemenis pre muze da ce biti zensko tele ,a ako je osemenis posle muze da ce biti musko,kaze da je tacnost izmedju 80do 90 posto .,,Drzo je covek konstantno 15 do 20 krava TAKO DA NIJE AMATER.Da li je neko cuo za ovakve slucajeve,.Ja da budem iskren upisem samo datum i ime bika ali nikad nisam upisivo koliko je sati , po tim sam mogo znati tacnost te tvrdnje.
Cika jovo jel imate vi neki potomaka od njega.