Repin rezanac

slavis

Član
Učlanjen(a)
28 Okt 2011
Poruka
717
Lokacija
guca
ja vec par godina unazad kupujem ovaj suvi rezanac i spremem ga na isti nacin kao i kolega iz priloga . takodje ga mesam sa granulama i dajem posebno jagnjicima
 

Sava21

Član
Učlanjen(a)
15 Nov 2010
Poruka
2.632
Lokacija
Sajkas Juzna Backa
Meni neki cigan nudio jesenas po ceni kukuruza i ja budala ne uzeh,bas ovaj krupno peletiran.U prodavnici ima ali sitno peletiran,oko 24 din je.
 

Matkee

Član
Učlanjen(a)
21 Maj 2010
Poruka
2.820
Lokacija
Novi Sad
Retko se ne slažem sa sagovornicima Uroša, ali sada... Iz našeg iskustva mogu da tvrdim da kod sirovog rezanca nema ni 1% otpada, samo treba sve da se uradi kako treba... Suv rezanac je teško nabaviti, dok sirov može da se nabavi u gotovo svakoj šećerani, cena varira, ali je bar 30x jeftiniji u samoj šećerani....prevoz jeste malo skuplji zbog odnosa m3/kg.
 

Sima71

Član
Učlanjen(a)
11 Mar 2014
Poruka
169
Lokacija
Jarak
Iz price od jednog veterinara pre par godina ,rekao mi je da suvi repin rezanac moze da se daje suv u obrok ,ali sam zaboravo procenat rezanca ,znaci melje se i mesa u obrok [to vazi za goveda].zadnja 2meseca dajem bikovima suvi rezanac,ali ga predhodno kvasim rezultati su odlicni,pa sada razmisljam da probam da dajem ovcama.procitao sam svih pet strana o ovoj temi i kazu da nije hranjiv,ali ima nesto sto tera stoku da ga jedu i vidno napreduju bez ikakvog koncetrata.ne znam da li bih smeo davati suv ,jer kada se prejedu i napiju vode moze da bude katastrofalno.
 
Vrh