Regulatori rasta - pšenica, ječam

Bio je 540din/l 2013 kada sam ga korisito, kasnije je oko 600din/l a 2 godine ne znam posto je jer ne sejem psenicu. Preparat koliko para toliko muzike. Cim malo zakasnite nece delovati.
 
Ne razumem zasto bi neko uzeo Modus kad ima Moxa po osetno nizoj ceni, isti preparat, ista aktivna materija, nije ni Kinez nego je od Belchima...
 
Da li je ovde kasno za upotrebu regulatora? Nije sarkazam u pitanju,do sada nisam radio sa pomenutim preparatima.

 
Drugari, jel sme da se mesa cikosel sa metmarkom i falkonom? Podeljena su misljenja pa reko da pitam.
 
Da li bih mogao da koristim regulator rasta za jesenju zob ? Sejem je već nekoliko godina i skoro svake polegne, pogotovo ako se nađubri malo više .
I mene zanima da li je neko radio ovas regulatorom? Skoro redovno jesenji ovas polegne. Verovatno ćemo raditi pšenicu Moksom pa bi i ovo uradili ako radi posao i ako je dozvoljeno? Takođe me zanima da li neko radi šestoredne ječmove (recimo LG Paso) regulatorom, da li ima potrebe jer se oni čine čvršći i niži? Čini se da će ove godine biti dobar porast, a samim tim raste šansa da polegne.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
 
Zato sto je zito u odmakloj fazi za ovaj preparat,do 2-gog kolenca a vecinom su ta dva izasla,msm ne znam kada je ko bio na njivi ali tako je...
 
Forumasi, koju dozu regulatora planirate da koristite konkretno kod moxa u uputstvu pise da se za psenicu ide sa od 0,3 do 0,4L na Ha pa se sad razmisljamo da li da uzmemo donju dozu pa da uklopimo i jecmove ili da idemo na gornju granicu. Prvi put ove godine koristimo regulator pa smo u dilemi.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
 
Nazad
Vrh