Regulatori rasta - pšenica, ječam

bojcetic

Član
Učlanjen(a)
14 Jan 2009
Poruka
13.950
Lokacija
Stapar
Bio je 540din/l 2013 kada sam ga korisito, kasnije je oko 600din/l a 2 godine ne znam posto je jer ne sejem psenicu. Preparat koliko para toliko muzike. Cim malo zakasnite nece delovati.
 

Sunac

Član
Učlanjen(a)
21 Mar 2013
Poruka
39
Lokacija
Subotica
Ne razumem zasto bi neko uzeo Modus kad ima Moxa po osetno nizoj ceni, isti preparat, ista aktivna materija, nije ni Kinez nego je od Belchima...
 

Dobrinčan

Moderator
Učlanjen(a)
15 Mar 2009
Poruka
3.605
Lokacija
Dobrinci
Da li je ovde kasno za upotrebu regulatora? Nije sarkazam u pitanju,do sada nisam radio sa pomenutim preparatima.

 

zektor

Član
Učlanjen(a)
2 Jul 2013
Poruka
1.046
Lokacija
Dolovo
Drugari, jel sme da se mesa cikosel sa metmarkom i falkonom? Podeljena su misljenja pa reko da pitam.
 

Korica

Član
Učlanjen(a)
1 Avg 2011
Poruka
751
Lokacija
Velebit (opština Kanjiža)/Novi Sad
Da li bih mogao da koristim regulator rasta za jesenju zob ? Sejem je već nekoliko godina i skoro svake polegne, pogotovo ako se nađubri malo više .
I mene zanima da li je neko radio ovas regulatorom? Skoro redovno jesenji ovas polegne. Verovatno ćemo raditi pšenicu Moksom pa bi i ovo uradili ako radi posao i ako je dozvoljeno? Takođe me zanima da li neko radi šestoredne ječmove (recimo LG Paso) regulatorom, da li ima potrebe jer se oni čine čvršći i niži? Čini se da će ove godine biti dobar porast, a samim tim raste šansa da polegne.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
 

nikola ilic

Član
Učlanjen(a)
20 Dec 2010
Poruka
5.994
Lokacija
Dobanovci
Zato sto je zito u odmakloj fazi za ovaj preparat,do 2-gog kolenca a vecinom su ta dva izasla,msm ne znam kada je ko bio na njivi ali tako je...
 

mali paor

Član
Učlanjen(a)
22 Jan 2012
Poruka
711
Lokacija
zrenjanin
Forumasi, koju dozu regulatora planirate da koristite konkretno kod moxa u uputstvu pise da se za psenicu ide sa od 0,3 do 0,4L na Ha pa se sad razmisljamo da li da uzmemo donju dozu pa da uklopimo i jecmove ili da idemo na gornju granicu. Prvi put ove godine koristimo regulator pa smo u dilemi.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
 
Vrh