mirko67
Član
Јели неко регистровао трактор после нове године, је ли ступила на снагу измена закона и шта сад траже за регистрацију?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mene ovo isto zanima,ali niko se ne oglašavaЈели неко регистровао трактор после нове године, је ли ступила на снагу измена закона и шта сад траже за регистрацију?
daj napisi za kakav traktor ili koliko kw snage da znamo sta nas ceka! (8550 Din)
I meni su na tehničkom rekli za mogućnost zadržavanja starih tablica, ali nisam hteo.Za par meseci će se neko setiti da ipak mora nove.
Tehnički,osiguranje,nove tablice,nova saobraćajna,nalepnica i još par taksi 8 555.00 dinara.
a kakvu tablicu imas?ako je nova onda je ok,ako je stara mora da se menja,bar ja tako mislim,tj.svi koji nisu registrovali po novom zakonu a imaju stare(trajne)tablice morace da registruju i uzmu nove tablice,a oni koji vec imaju nove tablice a ove godine im istice registracija ne moraju da menjaju tablice,vec samo tehnicki i osiguranje i ostaje im trajna registracija!
jel slusao neko ministra kad je pricao na tv-u da ce opet biti registracija masina starijih do 15 godina koje nemaju papire uz pomoc dva svedoka ,kao sto je bilo nekad.???
Trajna je samo saobracajna,cim moras tehnicki pa osiguranje onda nista nisi posebno ustedeo jedino odlazak u policiju.Ako je trajna registarcija,sta ce onda nalepnica,kada znamo sta na njoj pise i da vazi samo godinu dana...Izgleda da su nastampali tog s...a podosta dok je vazio stari zakon,pa to treba neko sad da plati...