Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ista situacija,traktor sam kupio u Starcevu i nisam jos napravio ugovor sa vlasnikom(čica ima skoro 70god.),traktor je reistrovan trajno oktobra 2010 i ima naravno stare tablice.Ne znam sad da li da samo napravimo ugovor a odjavu tablica i novu registraciju posle Nove,jer sto kaže kolega ne daj Bože da se čiča izvrne,šta onda!Grunt i ja imam taj problem jos cu malo sacekati ja sam iz Kikinde a traktor je iz Alibunara postupak ti je sledeci moramo napraviti kupoprodajni ugovor ,overiti u sudu porez se neplaca na poljoprivredne masine dalje se ide u sup radi se odjava i kad to sve odradis moras ga registrovati posto ti uzmu stare tablice i saobracajnu ta parada te kosta sve zajedno sa overom ugovora oko15000din
---------- Poruka napisana u 08:51 ---------- Prethodna poruka je at 08:49 ----------
ali sto kaze SECA bolje malo sacekati da vidimo sta ce biti ali kad bolje razmislim zasto cekati posto od nove godine nas ceka nove tablice,jos mi samo fali da onaj tamo iz alibunara umre nedaj boze i onda ti je to u srbiji haos
Морате правити разлику између печата и штамбиља! Тај четвртасти није печат, то је штамбиљ. Печат (отисак) је правилна кружница а сви други облици као што је отворен текст, правоугаоник, елипса...није печат. Све ово можете направити код печаторесца кад год хоћете а печат се мора регистровати.Kad se napravi kupoprodajni ugovor i overi četvrtastim pečatom u mz ili sudu i zavede u knjigu