A jel se rodio u autu?Ne moze da ide autobusom, taksijem?
Nesto se ovaj narod brzo pogospodio pa sad od jednom ne moze bez auta.Pa i treba pola Srbije da se eliminiše iz saobracaja.
Ovaj narod nece nikad da shvati da drzavna nije duzna nikome da obezbedi posao vec samo struju, vodu, infrastrukturu i osnovna prava garantovana ustavom za ostalo se sam snalazi.
Cuj kao vratili smo se na selo, zavrsili smo fakultet i ostale zalopojke.Nemas za bolji auto idi pesaka, a ko zna sta bi bilo da je otisao na valjke jer i kocnice zahtevaju ulaganje od min 200e da budu takve da zadovolje.
Dakle covek otvoreno kaze da nema 500e da ulozi u auto, a hoce da bude ucesnik u saobracaju i da takvim autom luta drumovima i ceka priliku da popuni neki stupac u crnoj hronici, kad na njega naleti neki moderan auto ili kad ga neko pokosi pored puta dok vezuje auspih zicom ili ga gura jer nema za gorivo ili nema 50e da popravi.
I kako bre to odjednom sve sami akademski gradjani u ovoj Srbiji nekad si na prste mogao da nabrojis poznanike koji imaju fakultetsku diplomu danas svaki drugi nesto studira
Brzo je ovaj narod iz opanaka presao u patike pa mu sad sudbinu kroji Vucic i kompanija, a ni svestan nije kad je zajebao.
Braćala, to što si se ti uvalio u neku državnu firmu i drk.. onu stvar, i pun si love ko brod, nije razlog da zezaš LJUDE ovde...
Iz mog sela, a verujem iz minimum 50% sela u Srbiji NEMA JAVNOG PREVOZA, za period kada deca ne idu u školu !!!
A i kada ima, to je odlazak u grad u 6.30 ujutru, i jedan jedini povratak u 14.30 !!!
I onda dolazimo u situaciju da MORAŠ imati bilo kakvu šklopociju koja može delimično bezbedno da stigne od tačke A (selo) do tačke B (grad, ili sedište opštine)...
Zimi se ne čiste putevi, po tri dana umemo biti zavejani, nema prodavnice, otkopaju nas iz snega ili se uglavnom sami otkopavamo, a mogu misliti kako je LJUDIMA u brdsko-planinskim predelima, ja sam ipak u ravnici pa imam problema...
I sad ti tupiš i filozofiraš da idem taksijem ili autobusom...
N E E E M A !!!
Ideš peške, biciklom je rizično, jer i tu deru kursadžije, i tu treba ratna oprema, ko da ću u boj, šlem, štitnici i šta ja znam, samo da teram usrani bicikli...
Pričaš o infrastrukturi po selima, pa tu je kapitalno ulaganje KRPLJENJE RUPA !!!
ALO, Beograđan, brzo si zaboravio opanke, pa uteče, al' selo iz tebe nije !!!!