Registracija traktora kombajna i prikljucnih masina

Ako nista drugo niko ne trwba da placa ni jednu kaznu ... Pa u zatvor u zatvor, da vidimo di ce nas sve.
Ма који бре затвор? Нема више "у затвор" него попис имовине па на добош. Извршитељи и нотари им главни инструменти.:zli:

Ko je bio ikada u Grčkoj zna kakve krševe voze. Zarđali, izlupani, truli naročito komercijalna vozila. Automobili koji su stalno pored mora katastrofa. Tablice različite, često krive i oštećene. I svi se voze.

Juče me pita drugarica jel znam nekog lakirera,skida se lak sa krova na 206ici,i ne pustaju je na tehničkom...

Kako se osecam jadno dok ovo citam...golf 2,auto 30 godina,ne prolazi jer nema bocne lajsne...e drzavo propala.

Ne znam je li neko postavio već, ali nije zgoreg ponoviti...
Lični utisak, realno i objektivno, od strane Mladena Alvirovića i ekipe, s tim što se više pitanja nameće nego što se odgovara, i/ili objašnjava u prilogu/Temi emisije...
A u "stvarnom" životu, vraćaju ljude i ne puštaju da prođu Tehnički pregled zbog izgrebanog laka na krovu automobila !? :sta:
Moj zaključak, kao što i potencira voditelj, ŽALITI SE !!!
Samo da ne bude, "kadija te tuži, kadija ti sudi"...
Ili još gore, žalba se naplaćuje 1 crvena, naravno biće odbijena, a budžet se PUNIIII !!! :bravo:

SAT - Tehnički Pregled - "Istine i zablude"

Otkako su počela da važe nova pravila za tehničke preglede, vozači se javljaju sa sve više pitanja i nedoumica. Emisija SAT ovoga puta detaljano pokazuje sve istine i zablude kada su u pitanju novi propisi i na primeru jednog starijeg automobila otkriva kako tačno izgleda tehnički pregled, koliko traje i šta se sve proverava.Takođe, SAT vas vodi i na krstarenje Dunavom i otkriva kakve sve lepote istok Srbije može da ponudi turistima.U rubrici Predstavljamo detaljno su testirali audi "A6".Urednik i voditelj je Mladen Alvirović.
Repriza emisije je nedeljom u 01.00 čas i utorkom u 11.00 na Drugom programu.

<font color="#111111"><span style="font-family: Roboto">[video=youtube_share;zTGCQhdm5Lg]https://youtu.be/zTGCQhdm5Lg[/video]

Jedna nezvanicna informacija iz agencije za registraciju vozila da cemo sledece godine morati opet da menjamo saobracajne jer menjaju kodove boja, da li je tacna videcemo...

Rešio danas dve Loznice i jednu Tehnostroj bez ikakvih problema. Jedina novina je što sam morao skinuti povišicu sa Loznica. Ostalo je sve po starom. Kočnice,signalizacija,katadiopteri,trougao.... Poželjno da ima i da radi. Ništa strašno niti vredno nerviranja....

Kanda da jeste. Ako su prikolice ispravne pa još i u originalu,prolaze 100%. Ali i ako nisu,kao npr kamionski točkovi,nove stranice,prolaze (koliko sam ja shvatio danas iz priloženog). Povišice na stranicama i sve što utiče na gabarite-nosivost,ne prolazi.
Što se tiče kamionskih na zelene table,kaže čovek (a što je i logično) ne može država prvo nešto da odobri pa posle da zabrani. Znači možda se neće moći u budućnosti preregistrovati kamionska na propoprivrednu,ali ove koje su prebačene,ostaju. Pod uslovom da imate uverenje o prenameni prikolice,tj atest. Kao i za auto prikolice koje su samogradnja. Moraš taj papir nositi zajedno sa saobraćajnom (jednako je važan).

Šta podrazumevate pod povišicama na stranicama? Neki dodatak na gornjim stranicama, npr. kao kad stave još jednu dodatnu dasku iznad gornjih stranica za prevoz kukuruza u klipu?

Jel ok ako na Kikindi (3t) i zastavi (5t) postoje redovne donje i gornje stranice urađene po fazonu zmajevki (sa zmajevkinim okovom), šta ako su stranice malo višlje nego su bile originalne, da li to mere i proveravaju na pregledu?

I ja imam jednu prikolicu,iz uvoza je. Imala je samo donje stranice,a sam napravio gornje. Izgledaju skoro identično. Bas me zanima kako li će se to tretirati...
Inače,prikolica je registrovana.

Da,daske i sl. Na pregledu ih ne možeš imati zbog slikanja. Posle radi šta ti volja.
Mislim da to neće smetati.... Bar ovi danas nisu ništa zakerali. Nema nikakvog merenja na pregledu.
Nekako imam utisak da će oni sada sa tim slikanjem svaku prikolicu evidentirati,pa ako na sledećem pregledu dođeš sa npr zamenjenim stranicama jer su stare istrule,možda te onda pošalju na atest... Ma ne znaju ni oni gde udaraju (oni što su smislili ovaj novi način pregleda).

Nazad
Vrh