Tomić Toma
Član
Otidji na drugi tehnicki. Za stranice ne pustaju ali rifuz mislim da ne predstavlja problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moras imati original atest i racun od prodavca.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Igrom slucaja opet radim na tehnickom pregledu.I stvarno ne vidim razlog da radnici
na tehnickom pregledu dobiju "cekic" po glavi kako neko rece. Pa nismo mi pisali taj
novi zakon o TP sada ni svoj auto nemogu provuci ako nije ok.
Igrom slucaja opet radim na tehnickom pregledu.I stvarno ne vidim razlog da radnici
na tehnickom pregledu dobiju "cekic" po glavi kako neko rece. Pa nismo mi pisali taj
novi zakon o TP sada ni svoj auto nemogu provuci ako nije ok.
I mene su obradovali, nije dozvoljeno prepravljanje na rinfuz otvaranje stranica, i dodavanje gornjih stranica...
Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk
Kad već radite na tehničkom pregledu,ako možete recite nam kakva je situacija sa kukama na putničkim automobilima,kad je potrebno raditi atest,da li nešto znači ona pločica na kuki,...?
Ako je off topic,neka moderatori izbrišu ovo.
E moj prijatelju... kazi ti nama koliko si ove godine do danas dobio po ha zemlje poticaja?? Kazem samo ove godine. Onda mi reci koliko placas dizel? I po kakvim putevina se vozis? Ne kazem da vam je idealno, ali nismo ni blizu. I kako sam ja mogao uvesti auto koji se u nemavkoj vozio sa 17 felnama, a u brifu stoje 15?? Nije to sve bas tako, al opet se svodi na pitanje koliko su ljudi okolo pomognuti a koliko mi?? E zato se bunimo..Ne znam što se toliko čudite. Kod nas je uvelike normalno da gledaju i na autu dimenzije guma i ako su neke druge, MORAŠ ih upisati pod napomenu da su te gume na autu. Ako su prevelike i ne pašu na vozilo ne prolazi tehnički. Ako je auto IGDJE hrđav, prolazi smao na odabranim mjestima i samo za odabrane ljude. Traktorske prikolice preko 2 ili 3 tone nosivosti MORAJU imati kočioni uređaj i idu na valjke na tehničkom pregledu. Traktor koji vuče prikolicu MORA imati ispravan zračni uređaj čak i ako samo prikolica ide na registraciju. Ako kočnice ne zadovoljavaju, ne prolaziš. Povišenja stranica također ne prolaze ali za rinfuz otvaranje nitko ovdje ne pravi probleme. Ako se mjenja dimenzija guma na prikolici, samo se pri idućoj registraciju prije tehničkog pregleda i slikanja napomene tamo da su stavljene druge gume, odu, poslikaju, provjere nosivist guma da li udovoljavaju težini i nosivosti prikolice te brzinski indeks i ako sve štima, prikolica prolazi. Kod nas su vraćali IMT kiperice s 20" gumama samo tako da se sve prašilo. Komšija ugradio 17.5" točkove od nekog kamiončića, s ručno rađenim srcima, samo mu pregledali, poslikali i napisali u knjižicu napomenu da ima drugačije gume i gas dalje...
Što se te crne Švicarske tiče, tetak mi tamo radi u nekom auto servisu/vulkanizerskoj radnji. Kaže kad kupuješ alu felge za auto, one moraju imati popratnu dokumentaciju da su dozvoljene za korištenje na njihovim cestama. Ako to nemaš, ne prolaziš na registraciji, ako ih naknadno ugradiš i uhvate te, ide velika kazna. Ovo provjereno znam jer je tetak takvu kaznu platio zbog našeg načina razmišljanja. isto tako ima u svom autu mali drveni MOMO volan za koji također nema tu "papirologiju" jer ju za Švicarsku navodno ne može ni dobiti pošto nema zračni jastuk u njemu i pošto je pre malog prečnika. isto tako ima ručicu mjenjača koju je sam izrezbario iz drveta i kaže kako ni nju ne smije imati. Kad ide na tehnički pregled, mora biti originalni volan, originalne felge i originalna ručica mjenjača. Imao je i sportski auspuh ali za njega ima te "papire" i njega ne mora skidati...
Tad je bio mlađi pa se tako igrao ali sad se valjda malo smirio...