Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Obnova sluzi da bi se nesto staro obnovilo, a dopuna da se nesto dopuni, zar ne? Do sada je dopouna mogla naknadno da se radi nevezano za obnovu registracije. A izgleda da sada moraju istovremeno da se rade. Drugim recima kada skupim sve papire odem i uradim obe. Trebam da potpisem neke ugovore o zakupu, a vlasnnici nisu trenutno ovde. A dok to skupim brzo ce kraj meseca i guzve i nervoza na salterima.
Ovo sa ploduzavanjem sigurno moze jer imam takav ugovor.
A drugi deo posta mi nije jasan sta si hteo da napises?
Da li Parcele 1,2 i 3 imaju iste vlasnike ili ne,i uopste nemaju veze ljudi jedni sa drugima.
Ako su parcele razdvojene i od razlicitih vlasnika za svaku ide poseban ugovor.
Kod parcele br 3 sva 3 vlasnika navodis u 1 ugovoru.
Pojasni malo bolje sta si hteo da napises.
Talianu moze sve u jednom,ja imam parcele sa 2 vl. i sve ide u jednom ugovoru.
U slucaju kad se radi samo od jednog vlasnika pise se udeo tog vlasnika u parceli.
Danas podigao papire za obnovu i video da su automatski skinuli sve parcele kojima je istekao ugovor.
No nije ni bitno očekivao sam to ali nisam očekivao da ću uz novi ugovor (isti kao i prethodni sa istim ljudima) morati doneti i nove prepise iz katastra.
Baš sam se ljutio što sam pukao bez veze 15000 din
Jesenas kada je jedan od mojih zakupodavaca ostvario uslove da dobije novac od pokrajine za zemlju datu u zakup je hteo da napravimo novi ugovor na 10 godina kada smo to uradili otišli u trezor i tražili da zavedu tako što su oni i učinili bez obzira što je stari ugovor važio do kraja 2012.
NJegove parcele nisu skinuli nego na njima stoji datum isteka ugovora 2022g.
Ovo pišem da ako neko ima ubrzo isticaj ugovora neka ide i obnovi ga da ne bi još jednom plaćao prepise.
U Zrenjaninu guzve vec treci dan skoro da nema... Rade tri saltera, i ide to dosta brzo.
Inace, malo podsecanje, za sve, da ne zaborave da napisu da li su komercijalno/nekomercijalno gazdinstvo.
Kakva je razlika između komercijalnog i ne komercijalnog gazdinstva ?U Zrenjaninu guzve vec treci dan skoro da nema... Rade tri saltera, i ide to dosta brzo.
Inace, malo podsecanje, za sve, da ne zaborave da napisu da li su komercijalno/nekomercijalno gazdinstvo.