steva 1984
Član
Onda je u nekim opstinama novi operat problem pa morate da vadite nove listove.Ja sam jutros sve obavio za 2-3 minuta i nisu mi trazili nove posedovne listove
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Raspitaj se u trezoru najbolje,mislim da ces morati da spojis gazdinstvo ukoliko si u braku! Sistem PDV i druga adresa mislim da nemaju velike veze...Najbolje zovi sutra i pitaj,i napisi ovde sta su ti rekli,posto mnoge ce zanimati!Ja imam gazdinstvo u sistemu PDV a supruga gazdinstvo na drugoj adresi dal moram da ih spojim!
Kod nas juče stigli u kancelariju poljoprivrednog udruženja.Ja nisam dobio cekam svaki dan jel ste vi dobili?
Mene su jutros vratili zajebao sam seljudi kako se snalazite sa popunjavanjem obrazaca ja prvi put popunjavam pa mi liči kao pismeni iz japanskog
Ako imate parcelu tj. katastarski broj za brisanje a ugovor o zakupu nije istekao ,mora se praviti overeni ugovor o raskidu što nepiše u pravilniku za obnovu registracije. Dali je tako i na drugim mestima ili samo u zr. ? Do sada je bilo dovoljno da se u obrascu upiše brisati.