Ja nikako nemogu da udjem na eagrar
- Idite u ConsentID
- Napišite PIN
- Kliknite na ID
- Ispod vašeg Imena i Prezimena piše Važi do:
Pošto su vam sigurno istekli parametri morate otići u Poštu po nove parametre za mobilnu aplikaciju ConsentID.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja nikako nemogu da udjem na eagrar
Pošto su vam sigurno istekli parametri morate otići u Poštu po nove parametre za mobilnu aplikaciju ConsentID.
Ako se zakasni sa registracijom, re-registracijom da li ima sanse da se zahtev za podsticaj podnese kasnije? Javni poziv se zavrsava u aprilu najkasnije otprilike, pa da li ima neke sanse posle...Registracija novog gazdinstva01.01.2026.
Obnova gazdinstva01.01.2026. (Ili kada počne neki željeni javni poziv).
Ako se zakasni sa registracijom, re-registracijom da li ima sanse da se zahtev za podsticaj podnese kasnije? Javni poziv se zavrsava u aprilu najkasnije otprilike, pa da li ima neke sanse posle...
E sada moram da pitam jedno naivno pitanje
- Vi ste u obavezi da obnovite gazdinstvo do kraja Decembra (U protivnom gazdinstvo odlazi u Pasivni status).
- Što se tiče registracije gazdinstva to možete da odradite kad god poželite (Od Januara do Decembra pa sve u krug).
- Što se tiče podsticaja, biće i drugi deo
![]()
To već ne mogu da vam kažem tačno (Koliko ste i vi sami čuli kada ste gledali emisiju Brazde taj drugi deo neće svako dobiti isto, biće korekcija). Ali (Ali) sačekajmo Pravilnik (A i rano je da pričamo o drugom delu kada nije počeo ni prvi).E sada moram da pitam jedno naivno pitanjeDruga rata za biljnu proizvodnju, jel i tu moze da se dobije onih 18000 din ? Ili je to samo jedan deo toga onda? Hvala unapred
Ne znam da li cu stici za pg, do aprila, pa zato malo mislim unapredTo već ne mogu da vam kažem tačno (Koliko ste i vi sami čuli kada ste gledali emisiju Brazde taj drugi deo neće svako dobiti isto, biće korekcija). Ali (Ali) sačekajmo Pravilnik (A i rano je da pričamo o drugom delu kada nije počeo ni prvi).
Ako želite da napravite gazdinstvo napravite ga već danas.Ne znam da li cu stici za pg, do aprila, pa zato malo mislim unapredHvala!