Registracija poljoprivrednih gazdinstava

Da li je neko imao slican problem?
Ugovorom o poklonu otac mi je ustupio kompletno zemljiste koje imamo.Ugovor je napravljen 2014. god, ali sam tek pre dve nedelje dao advokatu da se upise u katastar. Sve je prebaceno vrlo brzo, sem jedne parcele. Ona se i dalje vodi na oca, a cak ne pise da je u postupku promene imaoca.
Status na proveru u katastru je da je predmet i dalje u radu, slao primedbe, zvao call centar i nista. U call centru kazu da je u radu i da je sasvim normalno sto jedna parcela nije prebacena, ali mi je to prosto neverovatno.
Nije velika povrsina u pitanju, ali mi nije jasno sta je zapelo kad je situacija cista?
Ima li neko ideju sta raditi?

Nista mi nije jasno iskreno.Saljem im 3 primedbe, 5 mejlova i zovem call centar.Po svemu se vidi da je njihov propust. Ne znam sto da pravim aneks kada je sve jasno, a otac je preminuo u medjuvremenu.

Da li je neko skoro registrovao gazdinstvo preko eAgrara koliko je cekao odobravanje i dobijanje broja ? i da li negde ima da se nekom pise ko to radi, treba da kliknu jedno dugme a ja ne mogu da dobijem analizu zemljista bez toga...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh