radashin
Član
Nikako. Bez eAgrar platforme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
podnese u mupu zahtev za izdavanje elektronskog sertifikata, ako je lk sa cipom i vrsi pristup preko citaca lk,i radi sve i ako nema Consent IDZnaći onda treba da zamoli nekog da mu da email adresu i ConsentId da bi to treće lice otvorio novo gazdinstvo sa prvobitnog gazdinstva , platforme ?
Da onda mora zamena obične lične karte (Bez čipa) sa Biometrijskom (Sa čipom).A ako je bez čipa ? Onda da se zameni liĉna da bude s čipom ?
Jednostavnije je da ode do poste i uzme ConsentID, to moze bilo koji gradjanin nema veze sa gazdinstvima. Onda kad ga ima moze da se loguje na eAgrar i da otvori gazdinstvo..A ako je bez čipa ? Onda da se zameni liĉna da bude s čipom ?
Čim parcele zvanično (Katastarski) pređu na vas kao naslednika podnesite zahtev za brisanje gazdinstva (Čisto da znate taj proces brisanja gazdinstva iz registra zna nekada da potraje, a nekada ide brzo >Nema pravila<).Ako moze mala pomoc, posle smrti oca koji je bio nosilac (ja nisam clan gazdinstva), hteo bih da ugasim njegovo gazdinstvo da bih mogao da otvorim svoje.Ostavinska rasprava jos nije bila.Zanima me da li bih pre pokretanja postupka gasenja gazdinstva trebalo prvo da izbrisem parcele iz gazdinstva koje gasim ili mogu samo da ugasim bez brisanja?
Kad je otac preminuo? Da li ste dobili ovih 10000? Ako niste mozda je bolje da sacekate da to dobijete pa da onda da radite gasenjeAko moze mala pomoc, posle smrti oca koji je bio nosilac (ja nisam clan gazdinstva), hteo bih da ugasim njegovo gazdinstvo da bih mogao da otvorim svoje.Ostavinska rasprava jos nije bila.Zanima me da li bih pre pokretanja postupka gasenja gazdinstva trebalo prvo da izbrisem parcele iz gazdinstva koje gasim ili mogu samo da ugasim bez brisanja?
Moj savet je da predaš za otvaranje gazdinstva odmah. Snađi se nekako za 50 ari. Ako ima neki drugar, bilo ko. Bitno je da što pre predaš.Ako moze mala pomoc, posle smrti oca koji je bio nosilac (ja nisam clan gazdinstva), hteo bih da ugasim njegovo gazdinstvo da bih mogao da otvorim svoje.Ostavinska rasprava jos nije bila.Zanima me da li bih pre pokretanja postupka gasenja gazdinstva trebalo prvo da izbrisem parcele iz gazdinstva koje gasim ili mogu samo da ugasim bez brisanja?
Pre 7 dana.Dobili smo 10000.Kad je otac preminuo? Da li ste dobili ovih 10000? Ako niste mozda je bolje da sacekate da to dobijete pa da onda da radite gasenje
Može naravnoSrdjan1 jel moze na privatno da ti se pitam nesto
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Samo da pitam sta bi se desilo da prvo zapocnem proces brisanja?Čim parcele zvanično (Katastarski) pređu na vas kao naslednika podnesite zahtev za brisanje gazdinstva (Čisto da znate taj proces brisanja gazdinstva iz registra zna nekada da potraje, a nekada ide brzo >Nema pravila<).
Već ste dali odgovor na pitanje.Samo da pitam sta bi se desilo da prvo zapocnem proces brisanja?
Pre deset godina smo napravili ugovor o poklonu, ali katastarski se ne vodi na mene.Pretpostavljam da to ne prolazi dok ne dodje do ostavinske rasprave?