Registracija poljoprivrednih gazdinstava

Zaboravio sam da kazem, gužve nije bilo. Možda dvoje ili troje pre mene. Pola sata plafon.

Jeste grunt, taj formular. Popunio gore ime i prezime, bpg i jmbg i dole samo potpis. Ono izmedju o kulturama i zbir nista nisam popunjavao, tako mi rekao covek sto se kod njega predaju dokumenta.
@Rasa, normalno sve popunio kod kuce, tamo samo stavio dva potpisa.

http://www.arri.rs/upload/dokumenta/...016/biljna.pdf Jel ste ova formular popunjavall za subvencije i jel opet zbir kultura pa se upise samo kaoi prosle godine...pitam jer imam ove formulare kuci pa da ne popunjavam bez veze.
Danas obnovio gazdinstvo,bez velike gužve.
Taj formular sam popunio i morao sam upisati zbirno kulture i konačan zbir,tj. kao prošle godine.
Takodje danas čuo da će računi za djubre važiti od 16.11.2015 pa na dalje 200 kg/ha.

Ispred trezora oko 30-tak ljudi.Od juce preteklo njih 14.Eto koja je jad i beda kad se stoji u takvim redovima za pisljive 2000rsd.
Nisam uspeo da se raspitam pa cu pitati ovde.Imam ugovor o zakupu koji mi istice 31.12.2016.Kad taj ugovor da obnavljam ili da radim neki anex ili sta?

Ja sam danas svratio do trezora u Zr , broj 137 , pokupio paire da predam odmah i za biljnu kad se malo guzve razidju.

Prijavljivanje novih parcela , a mislim i tih sa ugovorima koji isticu ove godine, ce moci da se menja od juna do septembra za sledecu godinu , tako bar pise na papairima koji su stigli. I ja imam neke slicne ugovore, nisam stigao da pitam danas..

Ako je samo obnova (bez unosa novih parcela itd.), ne trebaju papiri iz tog priloga. Nisam ni ja bio siguran, ali sam bio danas do Trezora, i evo ne treba.

Jel u prilogu 3 treba pisati stare parcele koje su vec upisane ili samo nove koje treba da se upisu ??

Ne znam sad ovako koje je koji prilog ali znam da se samo upisuje kultura koja je posejana sad. Naravno ako je bilo prošle god registrovano. A ako ima dodataka to se piše na drugom papiru, moguće da se zove prilog 3.

E to me je interesovalo posto nisam dodao nista zadnje 2 godine pa sam zaboravio kako ide, hvala :ppozdrav:

Kolege, ja jos nisam dobio papire za registraciju, a guzva nije nesto velika 3-6 ljudi na salterima, kada sam pitao da mi daju papire, rekli su da to vise ne daju na salterima kao pre, nego ce doci postom... S obzirom ako ne dodje postom sta da radim onda????

Ljudi, mozete odmah predati i zahtev za osnovne podsticaje, meni se primili, da ne dolazite posle ponovo, ima da se skine na sajtu subvencije.rs

Nazad
Vrh