leka
Član
ovi iz ministarstva su postenjacineOde postenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovi iz ministarstva su postenjacineOde postenje.
Ja nemam drugog izbora nego registrovati to na nekog od familije. Uzas.
Pozdrav narode. Je l neko moze da mi kaze koliko notar uzima za overu ugovora o poklonu nepokretnosti?
Meni se čini da te ugovore na jednu godinu nećemo imati pravo na subvencije jer za njih važi klasična obnova sa novim posedovnim listom i overenim ugovorom. Samo da bi što manje površine bile obuhvaćene subvencijom.Po vasem misljenju sta ce biti sa gazdinstvima gde ugovor o zakupu izlazi 31.12.2015. a iste te parcele ostaju i dalje u tom gazdinstvu???
Jel ima igra reci gde kaze da ce se ostavriti subv na sve povrsine koje su upisane u gazdinstvo????
Mislim da moraš biti registrovana ,pogledaj u poreskoj pod kojom šifrom je delatnost.POstovani poljoprivrednici, molim vas za odgovor na jedno pitanje u vezi sa ovlascenjima vlasnika poljoprivrednog gazdinstva. Prvi put se susrecem sa registrovanjem gazdinstva pa me interesuje da li osim pakovanja proizvedenih proizvoda imam pravo i da ih preradjujem i da li je potrebno jos neka doregistracija da bi i prerada bila u skladu sa zakonom. konkretno pitam za pecurke- mariniranje, susenje i sl. Hvala unapred
Meni se čini da te ugovore na jednu godinu nećemo imati pravo na subvencije jer za njih važi klasična obnova sa novim posedovnim listom i overenim ugovorom. Samo da bi što manje površine bile obuhvaćene subvencijom.