sinisa1979
Član
jeste. 10100din registracija + tehnicki 1500.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slazem se apsolutno u svemu,da mi je taj ""Crni"covek otac,ili ona"BG gospodja majka" ne bi se dvoumio sekunde,odma bih ih se odrekao,promenio prezime i otisao u tri lepe pm!!! i sve sto rade,rade u jbni osmeh,onaj cinicni...kao da nam se sto vise ismeju!ne znam kuda ovo vodiZoran Kostović je napisao(la):Pre nekoliko dana je u SAT-u bio gost, takodje iz MUP-a tip sa crnogorskim akcentom koji je pričao o auto-školama i novom zakonu vezanim za tu problematiku. Nemam ništa protiv ljudi iz Crne Gore ali je evidentno opao kriteriju prilikom odabira kadrova u tom ministarstvu. Ova gospodja je dokaz mojoj tvrdnji. Strašno.
Nije tacno.srdjuanzorz je napisao(la):Sta mozes kad smo hteli evropu a u evropi se traktor i prikolica registruju svake godine.Bolje nam je bilo za vreme Tota kad je sve imalo u izobilju i vrednih seljaka i zadovoljnih gradjana.Sda neki hoce da setaju akad nije trebalo da setaju oni su setali.Nije toliko opasno za nas male koji imamo po jedan ili dva traktora nego za one koji imaju 10-ak e oni i hoce da setaju da bi se njima ugodilo.Malo sutra "mile " da mi sitni idemo sanjima u korak da cinimo njima a posle opet da nam okrenu ljedja.Nije skupa registracija skupo je kad nema subvencije.