Regent plug

• Začetnik teme zemljoradnik
  • Datum pokretanja
To je taj
big_img20131128153744-1386055880.jpg

Ja sam novi na forumu a i medju vlasnicima regenta pa bi da pitam , dali kod trobraznog pluga znaci stelovanje kako bi se lakse okretao PLUG NIJE HIDRAULICNI VEC SE RUCNO OKRECE? Unapred hvala.

sad je visoki klirenstp://www.dodaj.rs/t/2J/yb/1Houy9dy/1/1003093.jpg[/img][/url]

Poslednja izmena:
Jel to nosač glave zavaren za produžetak ? Kako će funkcionisati osigurač ? Šta ste htjeli da pitate gore , nije mi jasno a imam takav plug pa bi možda mogao pomoći.

Sve sto kazete mozda ste u pravu i sigurno je tako ali nisam mogo da orem jer su bili mnogo niski pa su svaki cas punili. pa sam resio ako budu slabi za 3*30 skinucu trecu pa cu orati manjim traktorom sa dve brazde ili cu ga koristiti samo za ljustenje strnjike posle zetve. jer onako nisam bio bas nikako zadovoljan.A mogu i da skinem dva srednja srafa-veci i manji - u sredini i da imam opet sigurnosni sraf jer nista nije fiksirano vec samo produzeno kao u kutiji, nosac glave je samo produzen i ojacan ali nije zavaren sa strane kad odvijem srafove on je isto slobodan kao pre prepravke.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh