savato
Član
Da li postoji mogucnost za refakciju za gorivo koje sada kupujemo na benzinskim stanicama,posto ce to njihovo regresirano biti tek od 1 aprila,a ja do tada moram sve da poradim a posle samo setva...tu mi treba najmanje nafte!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U Torpeda i IMT sipam Evro dizel,pa ja to necu moci pravdati...da li na NIS pumpama sipaju Gasno ulje,tj.ima li ga i koja mu je cena?Inace Evro dizel kod nas 154,9 din/l
Napišeš izjavu da sipaš ED u Torpeda i ITM i gas,bar se kod nas moglo tako prošle godine komšija je tako radio
Nisu valjda svima isplaćene samo mene preskočili?Jel dobio pare ko za naftu od nove godine?
sad tek nista ne razumem.....zar nije trebalo da to ide zajedno sa subvencijama, kako su mi rekli na pumpi....da kada se kupuje nafta da se ne placa 152din pa ceka povracaj, nego da se plati odma 100din...
Добили су они који су предали рачуне до 29.11.Nisu valjda svima isplaćene samo mene preskočili?
ta kartica je trebala da sluzi samo za neke benificije ove god kada nije vreme subvencionisane nafte te benificije mozda od 1do 2 je trebalo da nis da i nizasta drugo, kao otprilike neki popust za redovne musterijesta ce biti sa onom karticom sto su nam davali prosle godine, sa kojom navodno mozemo ove da odmah na licu mesta placamo 100din litru?? Ili je to bila sarena laza samo stare vlade
U kojoj formi i gde se predaje ta izjava?!i ja to isto radim i prolazi.
U kojoj formi i gde se predaje ta izjava?!