savato
Član
Moguce,jedan je iz aprila a drugi majski...sigurno je to!Prosle godine je meni za refakciju bilo puno uplata, tj za svaki racun posebna uplata, tako da mislim da si dobio samo deo novca, tj za jedan od tih racuna koje si predao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moguce,jedan je iz aprila a drugi majski...sigurno je to!Prosle godine je meni za refakciju bilo puno uplata, tj za svaki racun posebna uplata, tako da mislim da si dobio samo deo novca, tj za jedan od tih racuna koje si predao.
Obratite se menadzeru pumpe a on neka se obrati g.Mariji Pantovic u NIS-u u BG, neka Vam to sredi, jos nije kasno!Meni su u Uljmi na pumpu zeznuli jedan racun, sipao sam 17.04 a nije im bio instaliran taj program za p.gazdinstva i na f.racunu nemam br.p.gazdinstva.
danas nisam nasao sefa trezora al mi njegova koleginica rece da mi nece proci tako ni uz gotovinski racun na kojem pise sve sto treba..
Onaj formular ispunis i predas u ministarstvo da oni to sve uknjize,zatim se ceka da se to aktivira,po svemu sudeci bice spremno za sl god,sad kupis pa cekas povracaj.A super kartica nije losa,pre neki dan mi je stiglo oko 400 din bonusa,znaci 1 din=1litJa sam juče na NIS pumpi dobio nekakvu karticu za poljoprivrednike s kojom će navodno biti nekog popusta. Zna li neko nešto konkretnije o tome i o iznosu popusta?
Verujem da je opet neka šarena laž kao i ova Superkartica.
A super kartica nije losa,pre neki dan mi je stiglo oko 400 din bonusa,znaci 1 din=1lit