Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
...zivecemo i kada ima i opet cemo ziveti kada ukinu jedino je vazno da smo zivi i zdravi a ako cekas da ti neko nesto da da bi radio neki posao nemoj ni da ga radis ...
Netacno...nas je 2 godine,pa se vodi na d2...al covek smucko izgleda.Drugar ima MTZ-a 1025 obicnog i kaze da ni njemu nije bilo jasno kako ima pravo na ED,pa se kasnije raspitao i receno mu je da traktori od 2010-og godista iz uvoza se vode da trose ED.
Nije muckao tad je imao auto na benzin,nije ni mislio da ce imati dizelasa,ali su mu tako naveli u dokumentaciji sami.Netacno...nas je 2 godine,pa se vodi na d2...al covek smucko izgleda.
A kako je moj 82.1 na ED ,a verujte da nisam mućkao pa čak ni znao do pre neki dan?
Kopiraj saobracajnu od auta i pokazi im.moje belorus je 2009 godiste dali moze da prodje na evrodizel posto mi kola to trose
To (oznake ED,D2)ide kao i dodatna oprema na 82.1 u AP...neko dobije i velike tegove i poteznicu donju,kao i kutiju za alat-sa sve kombinezonom u njoj,a neko ne dobije ni desno stepeniste.al verujem,nemate razloga lagati-svakako cemo svi na ED za koji mesec.noviji rusi 82.1 820 itd....imaju sada drugacije dizne(telo dizne) a i ulosci dizni su drugaciji sa kataloskim prefiksom 172 ili 174 i za te uloske fabricki je predvidjen ED iako moze i D2,tako da je verovatno u racunu AP upisala da traktor trosi ED i to mu je upisano u saobracajnu prilikom registracije tako da nije nikakva mucka