Refakcija za naftu

jel mogu da ove godine uzmem evro-dizel umesto dosadashnjeg D2 ? jel ce mi praviti neki problem uprava za trezor ?

Pisano je o ED i subvencijama, malo samo da citate... Moze ali moras da pravdas saobracajnom dozvolom od traktora koji koristi ED a da je u vlasnistvu nekog od clanova gazdinstva.

Ja sam racunao. Meni je po ha dovoljno oko 60l nafte. Preostali deo od 60l cu potrositi u vuci stajnjaka koji se nadam da cu naci po selu u kolicini koja mi treba.

LJudi ja i sta sam razumeo vise ne razumem :sta::sta::sta::sta::sta::sta::sta::sta::sta::sta: Da li moze meni neko onako pod seljacki da kaze kad ja sad uzmem cisternu od 1000 litara i odem na pumpu po gorivo da li da ponesem oko 100000dinara i to je to , ili oko 150000 dinara pa da cekam da mi posle vrate tih oko 50000 dinara ! I da li imam pravo da kupim 60 ili 120 litara po hektaru za prolecne radove! Hvala unapred na iscrpljujucim odgovorima.

Kis ti koliko se pravis pametan to je strasno umesto da se iscudjavas a ti lepo odgovori ili iskuliraj pitanje ako te smara da odgovaras! Nort, Sandore hvala za objasnjenje

danas uzeo jednu turu od 2000 lit. a sutra drugu dok je jos ovakve boje kao u desnoj flasi,u levoj je proslogodisnje subvencionisano gorivo a uskoro ce biti opet takvo samo dok se isprazni zaliha na pumpi i nestigne sledeca tura,tako je bilo i prosle godine.....
nyb709.jpg

A gde je sad ne zadovoljstvo i protestne voznje traktora???????????ili to govori da su svi zadovoljni,gde su asocijacije 100+ i ostale,pitam se ja sad.Izlazili smo koliko se secam zbog boljih uslova subvencionisanja nego sto je ove god,ako se to moze nazvati bolje.Kida mi zivce ta stvar sto nema ko da se pobuni i kaze mater vam **greška smrdljivu jel vi znate sta radite ovom kaljavom seljaku.Ovo je gore od 50ih god kad su oduzimali zemlju bar si znao na cemu si sad nemas pojma o cemu se radi.A galamdzije su se izgleda usrale.............................:svinja:

Nervira me tema samo jedne te iste price svi pametni i sve znaju,a neko da preduzme nesto po bilo kom pitanju konkretno!!!Jedini nas spas je u osnivanju stranke seljacki forum!!!Pa da saljemo nase zahteve ministru,a mislim da ne bi mogli da se slozimo ni oko cega!jbg taki smo kaki smo zato smo tu di smo,tu cemo i ostati e samo je pitanje dali cemo opstati!!!

Meni u saobracajnu od mtz 820 prosle godine kad sam ga registrovao upisali evro dizel tako da cu moci da ga kupim i dobijem povracaj.

Nazad
Vrh