nesto2
Član
Hoće li smetati veća količina cink oksida u hrani za zalučenje prasadi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zalučio sam prasiće i hranim ih sa Profi Start Patent Co.Kada da predjem na grover i koliko treba da pojedu startera?
Farm commerc-ov u Cantaviru kosta 70 i nesto sitno, ali ne moze da se uporedi sa ovim koji kupujem od isv-a.@kuka9 gde se moze kupiti ta sacma po 70 i 75 i jel je ima stalno? ja ovde kupujem u prodavnici po 85 ali je sidska krupna a ne mlevena i uz razne dodatke sto ubacuju farm comerc ili hrana produkt pa kad otvorim vrecu a ono mirise na vanilu ili slicno(dodaju aromu da se ne oseti sta ima u sacmi)
Farm commerc-ov u Cantaviru kosta 70 i nesto sitno, ali ne moze da se uporedi sa ovim koji kupujem od isv-a.
Vidim ti si iz Novog Sada za neki 70-80km nije losa marza za trgovca 18 din na kilu!! Pa vidi na kamion 25000x18! To je malo bezobrazno, po meni 25%zarada na soju!!kupujem Farm commerc-ovu sačmu po 88 dinara kg.
Da li je cena od 70 din u veleprodaji?
Vidim ti si iz Novog Sada za neki 70-80km nije losa marza za trgovca 18 din na kilu!! Pa vidi na kamion 25000x18! To je malo bezobrazno, po meni 25%zarada na soju!!