Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Daj neke detalje. Ciji je, kolko para, koji kapacitet?Uzeo ekstruder za soju liniju i malo da se igramo kad su vec jeftini
Obicno na premixu imas recepturemoze ki neko da mi napise recepturu za tov svinja od 60 kg pa dalje. Imam kukuruz jesenji jecam psenicu . Koristio bih sojinu sacmu i patentov premiks. Znaci samo procenat koliko cega treba da stavim. Hvala unapred.
60 kukuruz, 20 jecam, 17 sojina sacma, 3 kg premix.moze ki neko da mi napise recepturu za tov svinja od 60 kg pa dalje. Imam kukuruz jesenji jecam psenicu . Koristio bih sojinu sacmu i patentov premiks. Znaci samo procenat koliko cega treba da stavim. Hvala unapred.
To je jaka hrana, 15% proteina. Dosta bi bilo 14 sacme(ako je 44% sacma) 20 jecma i 63 kuruza + premiks60 kukuruz, 20 jecam, 17 sojina sacma, 3 kg premix.
beocinski najbolji esktruder cela linija, selektor koficasti transporter, ekstruder, vibro hladnjak i dodatak mlin za sojino brasno za male pilice.Daj neke detalje. Ciji je, kolko para, koji kapacitet?
Hvalaa60 kukuruz, 20 jecam, 17 sojina sacma, 3 kg premix.
HvalaaTo je jaka hrana, 15% proteina. Dosta bi bilo 14 sacme(ako je 44% sacma) 20 jecma i 63 kuruza + premiks
To je dzaba. Pogledaj samo dal su unutrasnji radnji delovi ekstrudera u dobrom stanju. A ako je soja 10% i nize vlage pa jos kad prodje kroz selektor, jos na ovim letnjim temperaturama, verujem da moze i 200kg/h da radi bez ureaze.beocinski najbolji esktruder cela linija, selektor koficasti transporter, ekstruder, vibro hladnjak i dodatak mlin za sojino brasno za male pilice.
200kg/h je kapacitet, ali ako zeli da se uradi malo sporije i kvalitetnije mozda 150-160kg /h
nova linija je 18 000e
ja polovnu uzeo za 5500e
Kakav je prirast,konverzija,uginuca sa tom hranom za junad,urea pre svega?Kako Gebi grover.
Prasad su u proseku 27+ kg.
Grover ide od 15-25 kg.
Hoces u startu da ga "zakoljes" sa cenom tova.
Vecina hobi stocara vec od 20 kg tezine ide na tzv S1( 25-60 kg tezine svinje,16 % proteina).
Vidi gebi Farma 40 kg pakovanje.
Patent s1 20 kg pakovanje.
Farmcommerc s1- 25 kg pakovanje...
Sve je to slicno.
Cuo sam da Macvani " cepaju" Gebi farma junad 1 16 % za tov svinja.
Po 41-42 din /kg cena.Celu proslu godinu...
Jeftinije od kukuruza.
Nesto vise o prozivodu?
И мене ово занима?Pa kazem u koncetratima za junad ima bas dosta ureje,a covek kaze da ljudi tove svinje sa koncetratom za bikove,posto je dosta jeftiniji,pa pitam za misljenje,da li je to izvodljivo?