Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Daj neke detalje. Ciji je, kolko para, koji kapacitet?Uzeo ekstruder za soju liniju i malo da se igramo kad su vec jeftini![]()
Obicno na premixu imas recepturemoze ki neko da mi napise recepturu za tov svinja od 60 kg pa dalje. Imam kukuruz jesenji jecam psenicu . Koristio bih sojinu sacmu i patentov premiks. Znaci samo procenat koliko cega treba da stavim. Hvala unapred.
60 kukuruz, 20 jecam, 17 sojina sacma, 3 kg premix.moze ki neko da mi napise recepturu za tov svinja od 60 kg pa dalje. Imam kukuruz jesenji jecam psenicu . Koristio bih sojinu sacmu i patentov premiks. Znaci samo procenat koliko cega treba da stavim. Hvala unapred.
To je jaka hrana, 15% proteina. Dosta bi bilo 14 sacme(ako je 44% sacma) 20 jecma i 63 kuruza + premiks60 kukuruz, 20 jecam, 17 sojina sacma, 3 kg premix.
beocinski najbolji esktruder cela linija, selektor koficasti transporter, ekstruder, vibro hladnjak i dodatak mlin za sojino brasno za male pilice.Daj neke detalje. Ciji je, kolko para, koji kapacitet?
Hvalaa60 kukuruz, 20 jecam, 17 sojina sacma, 3 kg premix.
HvalaaTo je jaka hrana, 15% proteina. Dosta bi bilo 14 sacme(ako je 44% sacma) 20 jecma i 63 kuruza + premiks
To je dzaba. Pogledaj samo dal su unutrasnji radnji delovi ekstrudera u dobrom stanju. A ako je soja 10% i nize vlage pa jos kad prodje kroz selektor, jos na ovim letnjim temperaturama, verujem da moze i 200kg/h da radi bez ureaze.beocinski najbolji esktruder cela linija, selektor koficasti transporter, ekstruder, vibro hladnjak i dodatak mlin za sojino brasno za male pilice.
200kg/h je kapacitet, ali ako zeli da se uradi malo sporije i kvalitetnije mozda 150-160kg /h
nova linija je 18 000e
ja polovnu uzeo za 5500e
Kakav je prirast,konverzija,uginuca sa tom hranom za junad,urea pre svega?Kako Gebi grover.
Prasad su u proseku 27+ kg.
Grover ide od 15-25 kg.
Hoces u startu da ga "zakoljes" sa cenom tova.
Vecina hobi stocara vec od 20 kg tezine ide na tzv S1( 25-60 kg tezine svinje,16 % proteina).
Vidi gebi Farma 40 kg pakovanje.
Patent s1 20 kg pakovanje.
Farmcommerc s1- 25 kg pakovanje...
Sve je to slicno.
Cuo sam da Macvani " cepaju" Gebi farma junad 1 16 % za tov svinja.
Po 41-42 din /kg cena.Celu proslu godinu...
Jeftinije od kukuruza.
Nesto vise o prozivodu?![]()
И мене ово занима?Pa kazem u koncetratima za junad ima bas dosta ureje,a covek kaze da ljudi tove svinje sa koncetratom za bikove,posto je dosta jeftiniji,pa pitam za misljenje,da li je to izvodljivo?