Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hvala svima,a koliko max ide ekstrudirane soje na 100KG
Svakako. Poenta price je da bik taman uklopi to sto pojede i tele, malo bolje placeno. Ostaje samo subvencija koja se ceka i ceka i ...Da li je neko hranio junadi gotovom hranom (kupljenom),i kakva su iskustva?
I koliko vremenski provede bik u tovu sa tom hranom?Svakako. Poenta price je da bik taman uklopi to sto pojede i tele, malo bolje placeno. Ostaje samo subvencija koja se ceka i ceka i ...
Naravno da zavisi od puno faktora,- kvaliteta tovnog grla, kvaliteta kabaste hrane( sena, silaze...), ambijentalnih uslova ( temperatura, vazduh, osvetljenost, higijena...)I koliko vremenski provede bik u tovu sa tom hranom?
To je dobra cena, zavisi kog je kvaliteta i kako ce je junad jesti i napredovati.Imam u ponudi na vecu kolicinu da uzmem gotovu hranu za junadi od 250kg pa na gore za 20 dinara po kili,pa se razmisljam jednu turu da probam sa tom hranom.
Pazi samo da se dobro umesa , kako nebi neko grlo uzelo vecu kolicinu, da ne dodje do naduna.Ja sam poceo da ubacujem ureu 1& u smesi koja sadrzi 10& sunc.sacme i 5& soj.sacme. videcemo rezultate
Koristim Inberg-ov super za tov junadi(Forte Bull). 10 kg supera pravi 100 kg gotove smjese. Sadrzi zive celije kvasaca, zbog toga sam ga i počeo koristiti. Ureu naravno sadrzi kao i svi drugi.Ima li neko iskustva sa Inbergovim koncentratima za tov junadi ?
Kako su se pokazali u tovu, da li sadrze ureu,...?
Koja je cena tog supera?Koristim Inberg-ov super za tov junadi(Forte Bull). 10 kg supera pravi 100 kg gotove smjese. Sadrzi zive celije kvasaca, zbog toga sam ga i počeo koristiti. Ureu naravno sadrzi kao i svi drugi.