Recepti kulena, kobasice, švargle...

Trudimo se,pošto nismo ljubitelji onog što nije pred nama zaklano zato pravimo sve i svašta

Mogu probati,i ovamo je dodano mesa oko 4kg,glave srca jezici i onda kad se skrivali pobiramo još.
Probo sam ove godine dodati govedinu da vidimo rezultat

Poslano sa mog 24090RA29G koristeći Tapatalk

Evo da se vratimo na temu svinjarije,danas dvadeset kila švarglića malo kvalitetnije robe
da2ff5d53c8e7e2510c76c883c5ed4d6.jpg
db9045a118314a2d45e619001f1dac61.jpg
dc32bfbebba744cc43dd70833b0bc786.jpg

sa mog 24090RA29G koristeći Tapatalk
Onda sam promaši skroz. Medi delovalo da ima mnogo hrskavice a slabo mesa.

Mogu probati,i ovamo je dodano mesa oko 4kg,glave srca jezici i onda kad se skrivali pobiramo još.
Probo sam ove godine dodati govedinu da vidimo rezultat

Sojine ljuspice sluze da upiju mast prilikom pecenja , ima da se kupe i sa ukusom sunke :ppozdrav:

Mi vec par godina umesto toga pravimo rostilj kobasice,dodamo redovnog mesa i malo sojinih ljuspica.Budu odlicne na rostilju ili tanjiraci.
Kad ih turim u sač , bude jos bolje 😇
Koliko staviš soje procentualno težinski? Dobro je fora ubaciti malo ljuspica u sve mlevene prerađevine. Ako se i malo osti soja kad jedeš , preterao si. Ovako samo bude malo lakše, nije toliko žestoko.

dusanboss hrskavice sve izbačene kao i većina masnoće

Koliko staviš soje procentualno težinski? Dobro je fora ubaciti malo ljuspica u sve mlevene prerađevine. Ako se i malo osti soja kad jedeš , preterao si. Ovako samo bude malo lakše, nije toliko žestoko.
10% od kolicine mesa
Treba ih potopiti u mlaku vodu na 30 min da narastu
Bivsa Panonka,ako je se secate ubacivala je u rostilj,kranjske i srpske kobasice cak i preko 30%

Nazad
Vrh