Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tera grip (radni organi sa oprugama) su daleko komotniji za rad jer nema pucanja sarafa, ali je sama masina teza za par stotina kg jer su to masivni sistemi opruga. Po meni sto tezi gruber je bolje odradjen posao. Valjak jako bitan i u nasim uslovima je veoma bitno da je on tipa "DISC ROLLER",kao npr ovaj
Sve sto si naveo-mislio sam identicno...a bez ovog valjka sa slike nije posao,bar u banatu.U susednom selu covek ima apola 3 metra,kaze da na neku solidnu dubinu ne moze brze od 6-7 km sa 205 ks. Pored ilgija,ovaj je takodje solidno odradjen,naravno i ovde mesto ova dva rolera isao bi gore naveden.Tera grip (radni organi sa oprugama) su daleko komotniji za rad jer nema pucanja sarafa, ali je sama masina teza za par stotina kg jer su to masivni sistemi opruga. Po meni sto tezi gruber je bolje odradjen posao. Valjak jako bitan i u nasim uslovima je veoma bitno da je on tipa "DISC ROLLER",kao npr ovaj